Otomobil Pilotlar bile test etti, onayladı!

Pilotlar bile test etti, onayladı!

19.02.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

"X-Wishes Racing" oyun simülatörü, evde yarış heyecanını daha gerçekçi yaşamak isteyenleri hedefliyor

Pilotlar bile test etti, onayladı

Pek çok yarış ve otomobil tutkunu, Playstation 2- 3, XBOX 360 veya PC’lerin başında heveslerini almaya çalışırlar. Ancak küçük bir kumanda ya da tuşlarla oynamak, her zaman aynı zevki vermeyebilir.

Haberin Devamı
İşte bu amaçla geliştirilen "X-Wishes Racing" oyun simülatörü, evde yarış heyecanını daha gerçekçi yaşamak isteyenleri hedefliyor. Tabii 555 dolar ve KDV ilavesi karşılığında.

Gerçek yarış otomobillerindekilere benzeyen koltuğu, emniyet kemeri, gerçeğe yakın tepkiler veren direksiyona, iyi bir ses sistemine, vites kolu ve pedallarıyla eksiksiz şekilde donatılan "X-Wishes Racing” oyun simülatörü, aynı zamanda bozuk zemin veya viraj gibi yollarda tepkileri titreşim olarak oyuncuya iletiyor. Yarış koltuğu, vücut ölçülerine göre ayarlanabiliyor. Üstelik çocuklar ve yetişkinler için iki ayrı tipte üretiliyor. 180 derece yatabiliyor, deri, güderi ya da kumaş kaplamalı olabiliyor.

Simülatör, motorsporları dünyasının profesyonelleri tarafından tasarlanıp geliştirilmiş, pist ve ralli pilotları tarafından da bizzat test edilmiş. Eh, pek çok pilot da, yarış öncesi bu tip oyunlarda ısınma turları yapmıyor mu zaten?
Yazarlar