Otomobil Yılın otomobili ‘Nissan X-Trail’

Yılın otomobili ‘Nissan X-Trail’

19.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 8’inci kez gerçekleştirilen ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında Nissan X-Trail yılın otomobili olarak seçildi.

Yılın otomobili ‘Nissan X-Trail’

Düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin puanlarıyla birinciliği elde eden Nissan X-Trail, 3580 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasından seçildi.

Haberin Devamı

‘Yılın Basın Lansmanı’ ödülünü Iğdır ve Kars’ta düzenlenen Dacia Jogger lansmanı alırken, ‘Yılın İnovasyonu’ ödülü ‘arka koltuk ekran deneyimi’ ile BMW 7 serisine ve ‘Yılın Tasarımı’ kategorisi ödülü de Peugeot 408’e verildi.  OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, “Yılın Otomobili bir marka haline geldi. Türkiye’deki otomotiv firmalarının yanı sıra yurtdışındaki ana merkezler tarafından da takip ediliyor” dedi.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem ise “Hepinizin bildiği gibi Nissan X-Trail gerek şehir içi gerekse de şehir dışı noktalarda benzersiz bir deneyim sunan ve Türk ailelerinin ihtiyacını karşılayacak yetenekli bir SUV. Bu değerli ödülü kazanmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.