Gündem Oyunbozan ne zaman final yapacak?

Oyunbozan ne zaman final yapacak?

05.05.2016 - 11:57 | Son Güncellenme:

Oyunbozan dizisi için izleyicilere kötü haber geldi. Show Tv'de başlayan dizi Oyunbozan final yapacak. İşte Oyunbozan ile ilgili son gelişmeler ve yeni bölüm fragmanı...

Oyunbozan ne zaman final yapacak

Aka Yapım, Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı "Oyunbozan" dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük ve Ümit Saat kaleme alıyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer ve Gülçin Santırcıoğlu’nun yer aldığı dizi, kız kardeşinin intikamını almak isteyen Emre (Barış Kılıç) ve kız kardeşinin hayatını kurtarmak için bu oyuna dahil olan Ece’nin (Tuvana Türkay) adalet ve aşkla örülü hikâyesini konu alıyor. Oyunbozan dizisi final mi yapacak? İşte konuyla ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

'Oyunbozan' Dizisi de Reytinglere Yenik Düştü

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve sezonun iddialı yapımlarından biri olan 'Oyunbozan' dizisi reytinge yenik düştü.

İDDİALI İSİMLER ROL ALIYORDU

Aka Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünü Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal paylaşıyordu. Oyunculara Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay dizide eşlik ediyordu. Dizinin yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak yapıyordu.

PİYASADA DİZİ SAYISI BİR HAYLİ FAZLA

Dizi imksansız aşkı konu alan bir komedi dizisiydi. Bir çok kişinin büyük beklentiler içinde olduğu dizi, cumartesi gününe gelmesi ve piyasadaki dizilerin sayısının çok fazla olması sebebiyle tutunamadığı konuşuluyor. Dizinin ilk bölümü 16 Nisan 2016 cumartesi tarihinde ekranlara gelmişti. Dizinin son yani 4. bölümü ise 7 mayıs 2016 tarihinde izleyicileri ile buluşacak. Dizinin nasıl final yapacağı bilinmese de mutlu biteceği kesin gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

OYUNBOZAN 4. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNBOZAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Oyunbozan”ın 3. Bölümünde; Mine Ece'yi mümkün olduğu kadar sıkıştırır. Ece ifadesiz kalır. Mine son darbesini vurmak için an kollar. Emre organ nakli olayında organı kimin sabote ettiğini sorgulayan Coşkun'la ilginç konuşmalar yaşar. Coşkun soğukkanlılıkla hareket etmektedir. Cevher Arman'ın şimdiki durağı Feyyaz Yamener olacaktır. Cevher, Feyyaz üstünden Mahir'e tehditkar konuşsa da, Feyyaz aba altından sopa gösterip sert konuşacaktır. Rüzgar, Feyyaz'ın verdiği görevi yerine getirmek için esrarengiz bir mekana gider. Onu karşılayan kişi elindeki zarfa odaklanır.

OYUNBOZAN OYUNCU KADROSU

“Oyunbozan” usta isimleri kadrosuna aldı. Dizide Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gulçin Santircıoğlu, Kenan Bal gibi isimler başrol oyunculuğu yaparken, Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay gibi isimler de “Oyunbozan” kadrosunda bulunuyor.