Manisa ÖZDAĞ, “HELİKOPTERİ DE KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ MOTORUNU DA”

ÖZDAĞ, “HELİKOPTERİ DE KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ MOTORUNU DA”

15.05.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

.

ÖZDAĞ, “HELİKOPTERİ DE KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ MOTORUNU DA”

AK Parti’nin yerli üretim, milli birlik ve kardeşlikten yana olduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Arabamızı da, uçağımızı da, tankımızı da, enerjimizi de artık kendimiz üreteceğiz. Bundan dolayı egemen güçler Erdoğan’dan, AK Parti’den ve Yeni Türkiye’den korkuyorlar. Onların, iç ve dış işbirlikçilerinin bir hesabı varsa milletimizin de bir hesabı var. En önemlisi Allah’ın bir hesabı var” dedi.
Türklerin tarih boyunca büyük devletler kurduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Akhisar’ın Dağdere köy meydanında gerçekleşen mitingde vatandaşlarla buluştu.
“Biz 600 yıl yaşamış olan Osmanlı’nın torunlarıyız.” diyen Özdağ, “Maalesef son 300 yıldır geri kaldık ama yeniden ayağa kalkacağız, Dizlerimizin üzerinden harekete geçecek ve hedefe varacağız. Silahımızı biz yapacağız. İnsansız hava uçağını İsrail’den alıyorduk artık kendimiz yapacağız. Biz şimdi Atak Helikopterimizi yaptık. Tam satacağız dediler ki; ‘Satamazsınız’ neden diye sorduğumuzda ise motorunu yabancı ülkenin yaptığını belirttiler. Hemen Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bedelli askerlikten toplanan parayla motorunu da kendimizin üretmesi için talimat verdi. Kore ile birlikte üreteceğiz motoru üzerine de ‘Madein Turkey’ yazacağız. Bu helikopterleri Araplara, Afrikalara satacağız. Hem para kazanacağız hem de artık helikopter ve motorunun üretiminde Türkiye’nin adı olacak” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE SÜPER ÜLKE OLACAK
AK icraatlar döneminin devam ettiğini belirten Özdağ, “Hem yollarımızı, hastaneleri, barajları, eğitim binalarını yapıyoruz. Hem de 65 yaşını geçen herkese maaş veriyoruz, dul ve yetimlere maaş veriyoruz. Engellilere para veriyoruz. Şu ana kadar 50 Bin engelliye istihdam sağladık. Engelli bakım ücreti veriyoruz. 11,5 milyon insanımıza her ay emekli maaşı veriyoruz. 5 milyon memur ve işçiye devlet dairesinde 2 bin ile 10 bin lira arasında maaş veriyoruz. Bunları sadece üzüm, zeytin ve tarım ürünlerini yetiştirerek sağlayamazsınız. Ne zaman dışa bağımlılıktan kurtulduk yerli üretimlerimize ara verdik ve aynı zamanda satışını sağladık işte o zaman Türkiye süper ülke olur. Biz Dünya’nın en büyük İmparatorluğuna sahip Türkler 1960’lı yıllardan itibaren özellikle 1980’li yıllara kadar Almanya’ya ve diğer ülkelere işçi olarak çalışmaya gitmek zorunda kaldılar. Geçtiğimiz yıl Alaşehir Tren yolu yapıldı bu yolda bu sefer Alman işçiler çalıştı. İşte AK Partinin istikrarı ve iktidarı Türkiye açısın dan bu denli önemli. Avustralya’ya gittiğimde bir iş adamı Türkiye’ye artık geri döneceğini söyledi. Neden diye sorduğumda ‘Türkiye artık büyüyor ve gelişiyor. Ülkenizde inşaat sektörüne atılacağım’ dedi. Türkiye’yi süper güç yapacağımızı artık sadece biz söylemiyoruz bunu artık bütün dünya kabul ediyor” diye konuştu.
KILIÇDAROĞLU ÖNCE CHP’Lİ BELEDİYELERDE SUYU UCUZLATSIN
Özdağ, “Seçimin artık arifesindeyiz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mazotu 1,5 lira asgari ücreti ise 1500 lira yapacağını söylüyor. Aynı Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda, ‘Kazanırsam herkese 600 lira vereceğim’ dedi. İzmir’i, Antalya’yı, Tekirdağ’ı, Eskişehir’i kazandılar. Madem verecekti orada verseydi. Ey Kılıçdaroğlu neden vermedin 600 lirayı? Meşhur Afyon Türküsünde söylendiği gibi aslı yok yaylası var bunların, 1500 tanede koyunları var. Hadi hepsinden vazgeçtik, inceleyin görün; suyu en pahalı vatandaşa veren belediyeler CHP’li belediyeler. Bırak mazotu Kılıçdaroğlu önce sen CHP’li belediyelerde ki suyu ucuzlat. Biz Allah izin verirse emeklilerin maaşlarını makul seviyeye yükselteceğiz. Türkiye’yi Yunanistan yapacağız bunu. Bol keseden herkes verir peki ya sonra? Sonra Yunanistan gibi olursun işsizlik yüzde 22 olur. Enflasyon yükselir, faizler artar. İspanya, Yunanistan iflas etti Almanya yardım etti. Peki biz bol keseden verirsek bize kim yardımcı olacak. Türkiye’nin dostu yok. Bizi bölmek için fırsat kolluyorlar. Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Onun için birileri çözüm sürecine karşı çıkıyor. Çözüm süreci doğru süreçtir. Biz askerler ölmesin, polis ölmesin, kimse ölmesin, Analar ağlamasın istiyoruz. 150 yıldır bizi birbirimizle kavga ettirmek için ortalığı karıştırmak istiyorlar. Ama bu süreçten de alnımızın akıyla, başarıyla çıkacağız” dedi.

Yazarlar