Fenerbahçe "Gökhan'ın altında kalmaz"

"Gökhan'ın altında kalmaz"

07.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un eski hocası İrfan Buz, Şener Özbayraklı'yı Milliyet'e değerlendirdi.

Gökhanın altında kalmaz

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye transferi an meselesi olan milli oyuncuya övgüler yağdıran deneyimli çalıştırıcı, “Gökhan Gönül’ün asla altında kalmaz. Çok iyi bir profesyoneldir. Çalışmayı da çok sever. Yedek kalsa bile problem çıkarmaz, formayı kapmak için elinden geleni yapar” dedi.

Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadrosuna katmaya çalıştığı ve transferi an meselesi olan Şener Özbayraklı için eski hocası İrfan Buz çarpıcı yorumlarda bulundu.

Bursaspor’da beraber çalıştığı sağ beke övgüler yağdıran Buz, genç oyuncunun çalışmayı çok seven bir yapıda olduğunu ifade etti. Tecrübeli teknik adam, aynı mevkiide Gökhan Gönül gibi bir ismin bulunmasının Şener’i etkilemeyeceğini savunarak, “Gökhan Gönül’ün asla altında kalmaz. Orhan Şam’ın yaşadığını yaşamaz. Şener devamlılığı olan bir oyuncudur. Ayrıca çalışmayı çok sever ve çok iyi profesyoneldir” dedi.

Haberin Devamı

Yedek kalsa bile Fenerbahçe adına bunun sorun olmayacağını aktaran İrfan Buz, “Bursaspor’daki performansını herkes görüyor, bence yedek kalmaz ama diyelim ki kaldı o zaman da problem çıkarmaz. Daha fazla çalışır ve formayı kapmak için gayret eder” diye konuştu.

İstanbul bozmaz

İstanbul’da yaşayacak olmasının da sıkıntı teşkil etmeyeceğini anlatan başarılı antrenör, “Şener’i yakından tanıdığım için söylüyorum. Çok iyi bir insan ve ailesine düşkün bir yapısı var. Profesyonelliği ön planda tutar. Yaşı da genç olduğundan hem Fenerbahçe’ye hem de Milli Takım’a uzun süre hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör İrfan Buz, Şener Özbayraklı için gönlünden geçenin Bursaspor’da kalması olduğunu ancak Fenerbahçe’ye geçerse çok başarılı olacağını da ekledi.

‘Ne de olsa kral’

İrfan Buz, Fenerbahçe’ye imza atması gündemde olan bir diğer öğrencisi Jose Fernandao’yu da yorumladı. Brezilyalı futbolcunun özel bir isim olduğunu kaydeden Buz, “Ne de olsa gol kralı. Ligimizin gol kralından bahsediyoruz. Gerçek bir santrafor. Modern bir forvet tipi. Topu iyi saklar, sırtı dönük oynar, cüsseli yapısına rağmen hızlıdır, ağır değildir” dedi.

Savunmada da Fernandao’nun önemli bir isim olduğunu aktaran deneyimli hoca, “Duran toplarda gelir savunmadan top çıkarır. Uzun boyunu akıllıca kullanır. Son vuruşları da tahmin edilenin aksine başarılıdır” diye konuştu. Jose Fernandao’nun iyi bir profesyonel olduğunu anlatan tecrübeli teknik adam, “Ailesine önem verir. Sıkıntılı bir özel hayatı yoktur. İyi çalışır, antrenmanlara özen gösterir” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Gökhanın altında kalmaz

Yazarlar