Cadde Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel kimdir?

27.02.2015 - 10:17 | Son Güncellenme:

Kiraz Mevsimi dizisi ile tanıdığımız Özge Gürel izleyicinin sevgisini kazandı. Öykü olarak tanıdığımız Özge Gürel hakkında detayları sizler için derledik. Özge Gürel kimdir? İşte ayrıntılar..

Özge Gürel kimdir

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. "Kızım Nerede" dizisinde "Zeynep" karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra "Huzur Sokağı" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında " Medcezir" dizisinde "Ada" karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" dizisinde başrol oyuncusu oldu ve "Öykü" karakterini canlandırmaya başladı.

Haberin Devamı

Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü mezunudur. Dans ve şan dersi almakta ve diksiyon çalışmaktadır.

Diziler

Kızım Nerede "Zeynep" karakterinde

Huzur Sokağı

Muhteşem Yüzyıl

Medcezir "Ada" karakterinde (2014)

Kiraz Mevsimi Öykü Acar (2014-günümüz)

Her şey çok mu hızlı gelişti?

Aynen. Sonuca baktığımızda hızlı ilerlemiş gibi duruyor ama tabii bunun bir süreci var.

Geçmişte rol aldığınız yapımlar hangileriydi?

Sanırım tipim çok kolay değişebiliyor. "A sen o dizide de var mıydın, hiç benzemiyorsun" cümlesini çok sık duyuyorum. Üç yıl önce Kızım Nerede dizisinde rol almıştım. Huzur Sokağı'nda 4-5 bölüm; Muhteşem Yüzyıl'da 10 bölüm oynadım. Medcezir'de de 9 bölüm. Kızım Nerede ve Kiraz Mevsimi sıfırdan başladığım işler.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi'nin bu kadar tutacağını tahmin ediyor muydunuz?

Yok, hiç birimiz beklemiyorduk. Sonuçta yaz işiydi; çok dev prodüksüyonlar, dev oyuncular yoktu bu işte. En popülerimiz Dağhan Külegeç'ti. Ben daha yeni yeni duyulmaya başlamışken Serkan Çayoğlu (Ayaz) daha duyulmamışken hiç birimiz ummuyorduk. Demek ki böyle olması gerekiyormuş; bu dönem bu dizinin hakkıymış. Bunun parametresi yok, müthiş yatırımlar, oyuncular bazen olmuyor. Basit iyidir kafası.