Konya ÖZGÜR AKIN SELÇUK ÖĞRENCİLERİYLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

ÖZGÜR AKIN SELÇUK ÖĞRENCİLERİYLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

09.05.2014 - 18:07 | Son Güncellenme:

.

ÖZGÜR AKIN SELÇUK ÖĞRENCİLERİYLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, Selçuk Üniversitesi “Endüstri Mühendisliği Girişimcilik ve Ekonomi Günleri” etkinliğinde öğrencilerle söyleşiye katıldı.
Yüksek teknolojik çalışmalarıyla başarılarını sürdüren AKINSOFT, öğrencilere ve eğitime verdiği değerin göstergesi olan, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde, kariyer günleri etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında, 09 Mayıs 2014 tarihinde, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Amfisi’nde gerçekleştirildi. Selçuk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencilerinin organize ettiği "Endüstri Mühendisliği Girişimcilik ve Ekonomi Günleri" etkinliğine AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın konuşmacı olarak katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Akın, gençlere olan inancından, teknolojinin onlarla birlikte daha ilerilere, en güzel şekilde taşınacağından, başarı hikayesinden, öğrencilik hayatından bahsetti. Öğrencilerin sorduğu soruları yanıtlayan Akın, kariyer günlerinin vazgeçilmezi olan “Kelebek Anteni” işareti yaparak, salonda bulunanlarla objektiflere poz verdi.