Adana ÖZKÖYLÜ: "HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞIM OYUNCULAR VAR"

ÖZKÖYLÜ: "HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞIM OYUNCULAR VAR"

28.11.2015 - 19:30 | Son Güncellenme:

.

ÖZKÖYLÜ: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞIM OYUNCULAR VAR

PTT 1. Lig’de Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor’da teknik direktör Osman Özköylü, “Söylemek zor belki ama ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşadığım oyuncularımız var. Beklediğimiz oyunu, sahadaki mücadeleyi veya isteği arzuyu göstermeyen oyuncularımız var” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özköylü, basın toplantısında maçın konuşulması gerektiğini ama hakem hataları nedeniyle bunu başaramadıklarını söyledi. Özköylü, “Maç oynamaya çıkıyoruz ama bir şekilde maçın içerisinde öyle cinayetler oluyor ki; bizler ne doğru yaptığımız şeyleri konuşabiliyoruz ne de yanlış yaptığımız şeyleri konuşabiliyoruz. Adana Demirspor’un dördüncü defa galibiyetinin elinden alındığı maç oluyor. Hep diyorlar ki; ‘Osman hoca maçtan sonra hakemi eleştiriyor.’ Dedim ki; ‘Bundan sonra hiç konuşmayacağım.’ Maçın görüntüsü alıp bir izlesinler lütfen. Bizler izliyoruz kendi hatalarımıza bakıyoruz. Eksiklerimizi düzeltmek için uğraşıyoruz. Hakem buradan vicdan rahatı içerisinde gitmemeli. Alanyaspor maçı arkasından Karabükspor maçı Giresunspor ve Balıkesirspor maçı verilen kararlar. Maalesef hep haklıyız. Ama Adana Demirspor berabere kaldı, kaybetti. Bu şekilde kaybederiz tabii ki olamayan bir şeyi yaparak rakibe direnç kazandırıp, elimde bir takım şeylerin kötü gitmesine sebep oluyorsan yani burada artık birileri bu işe ‘dur’ demeli. Bizler neyin faturasını çekiyoruz, neyin cezasını çekiyoruz. Ben bunu anlamak istiyorum. Biz futbol oynamak için elimizden geleni yapıyoruz hata da yapabiliriz herkes hata yapar. Ama hakemler bu kadar ucuz hatalar yapmamalı” diye konuştu.
"SEZON BAŞI SIKIŞIK DÖNEMDE TRANSFER YAPMANIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ"
Oyuncularının performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade eden Özköylü, “Söylemek zor belki ama ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşadığım oyuncularımız var. Beklediğimiz oyunu, sahadaki mücadeleyi veya isteği arzuyu göstermeyen oyuncularımız var. Bunlara mutlaka tedbir alınacaktır, ama şimdi değil. İki tane oyuncumuzu gönderdik. Sezon başı sıkışık dönemde transfer yapmanın bedelini ödüyoruz. Biz takımımızı tamamladığımızda lige 15 gün kalmıştı. Birçok oyuncumuz hazır değildi. Geldikten sonra ki verimleri de istediğimiz gibi olmayınca şu anda sıkıntılı süreçteyiz. Bu kalite ki oyuncuların verimi daha yüksek olmalıydı. Çok iyi çalışan bir ekibiz. Pote ve Burak Çalık’a bu futbolculara katkı yapacak üçüncü dördüncü oyuncuların olmayışı bizim sıkıntı yaşamamıza neden oldu” şeklinde konuştu.

Yazarlar