Gündem Payitaht Abdülhamid'te gerilim yükseldi! Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Payitaht Abdülhamid'te gerilim yükseldi! Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

22.02.2019 - 09:10 | Son Güncellenme:

Payitaht Abdülhamid yine gerilimin ve heyecanın bir an olsun eksik olmadığı bir bölüm ile ekranlardaydı. TRT'nin ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid 75. son bölümde, Rothshild’in veliahtı herkesi şaşırtırken, Abdülhamid'in kararları sarayı karıştırdı. Abdülhamid'in sert yüzü ile tanışan izleyici yeni bölüm için şimdiden heyecanlanmaya başladı. Payitaht Abdülhamid 76. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlayan seyirciler, yeni bölümde olacakları merakla bekliyor.

Payitaht Abdülhamidte gerilim yükseldi Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor

Paiytaht Abdülhamid 75. yeni bölümüyle TRT ekranlarındaydı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Payitaht Adülhamid'te heyecanın dozu yine yüksekti. Gelecek bölümü bekleyen izleyiciler yeni bölümde neler olacak sorusunun cevabını alabilmek için 76. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz yeni bölümdeki heyecan dolu anları sayfamızdan takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 75. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid haşin yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vembery’e gösterir. Vembery son oyununu oynar ve tarafını seçer. Rothshild’den sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, koltuğunda uzun süre oturamaz. Rothshild’in arkasında bıraktığı veliaht hepsini şaşırtır. Şer ittifakının ilk hamlesi paşalarıyla Abdülhamid’in bağını koparmaktır.

Paşalarının arasında Jön Türklere destek veren birinin olması Abdülhamid’i istemediği bir karar almaya iter. Serhafiye Ahmet Celalettin Paşa’yı göreve çağırır. Sarayda işler artık eskisi gibi olmayacaktır. Ahmet Celalettin Paşa’nın ilk vazifesi ihanet eden paşayı bulmak olur. Araştırmaları sonucu bulduğu isim Abdülhamid’i yıkar.

Haberin Devamı

Joris mahalleyi almak, Halil Halid’i saf dışı bırakmak için uğraşırken, Halil Halid de Joris’e kumarhaneyi kapattırmak için hamleler yapar. Kumarhanedeki büyük gününde Joris’i kendi silahıyla alt eder.

Mahmut Seniha’nın gidişiyle acı çekerken, Şivenaz’ın dayısı da Bidar’a her şeyi itiraf etmek niyetindedir… Şivenaz ne kadar uğraşsa da kendisiyle ilgili gerçeklerin Sultan’ın eline ulaşmasına mani olamayacaktır.
Şivenaz hakkındaki gerçekler açığa çıkınca ne olacak? Jorris’in Halil Halid ve adamları için mahallede hazırladığı acımasız tertip ne? Abdülhamid’e ihanet eden paşa kim?