Gündem Paramparça 29.bölümde hayaller kayboluyor-İzle

Paramparça 29.bölümde hayaller kayboluyor-İzle

18.06.2015 - 09:36 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi 29. bölümüyle izleyicilerinin ekranlarına geldi. Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Paramparça'nın yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Paramparça 29. bölümden fragman ve detaylar..

Paramparça 29.bölümde hayaller kayboluyor-İzle

Paramparça dizisi son bölümüyle ekranlara geldi. Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Paramparça 29. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 29. BÖLÜM TIKLA İZLE

Rahmi Bey'e Kelepçe.. İstemeden Teoman’ın ölümüne sebep olan Rahmi Bey yalıdayken, kapıya polisler gelir ve Rahmi Bey’i kelepçeler. Yalıda bu hareketli saatler yaşanırken Cihan, Gülseren’i sır gibi sakladığı bir yere sürüklemektedir.

“Hayallerimi Kaybettim”

Cihan’ın eve, Dilara’nın yanına dönmesi Gülseren için bu ilişkinin sonudur. Cihan’a, “Ben hayallerimi kaybettim. ‘Bize olmaz’ dediğimiz her şey oldu” diyen Gülseren’e bir darbe de, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk arkadaşı Mehmet’ten gelir.

Telefondaki Sır

Rahmi Bey’in polisler tarafından yalıdan kelepçelenerek götürüldüğünü Osman’dan öğrenen Avukat Candan, tüm bu olan biteni telefonun ucundaki gizemli kişiye haber verir. O gizemli kişinin, Cihan’ın attığı her adımdan haberi vardır.

Haberin Devamı