Gündem Paramparça 30. son bölümde büyük şok-izle

Paramparça 30. son bölümde büyük şok-izle

20.06.2015 - 10:34 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 30. bölümde şok yaşandı! Heyecan dolu gelişmelerin yaşanan Paramparça 30. bölümde Hazal ve Cansu arasındaki kavga kötü sonuçlar doğurdu. Paramparça son bölüm ve detayları haberimizde.

Paramparça 30. son bölümde büyük şok-izle

Paramparça son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Gülseren'in kararı izleyiceleri şok etti. Paramparça son bölüm ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Gülseren Şehri Terk Etti mi?

Gülseren, Cihan’dan tamamen kopmak ve kızlarına mutlu bir gelecek sağlayabilmek için için İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Yakın arkadaşı Derya, Gülseren’in gidişine engel olamayacağını anlayınca bu durumdan Cihan’ı haberdar etti. Cihan Gülseren defterini kapattı mı?

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ancak Cihan’n da yapabileceği bir şey kalmamıştır. Cihan, Gülseren’in gitmesine izin verdiği için kendisini suçlar. Dertleşebildiği bir tek Yıldırım vardır ve Cihan, Yıldırım’a, “Aşkın kıyısından geçtik biz” itirafıyla, Gülseren defterini tamamen kapattığını söyler.

Hazal ölümün kıyısında, Cansu şokta

Gülseren’in gittiğinden ne Hazal’ın ne de Cansu’nun haberi vardır. Sosyal medyada ile Cansu ile ilgili alaycı yorumlar yapan biri vardır ve Cansu bu kişinin Hazal olduğundan emindir. Hazal ile yüzleşmek ister ama Hazal onu dinlemez. Bu sırada Cansu’nun yaptığı bir yanlış hareket Hazal’ı ölümle burun buruna getirir.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan Hazal’ın yaşaması için pek umut yoktur. Artık Dilara ve Gülseren’in ortak bir acısı vardır: Hazal…

Yayın Günü: 22 Haziran Pazartesi

Yayın Saati: 20.30