Gündem Paramparça 40. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Paramparça 40. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

06.11.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi yeni bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına çekiyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak bölümü yine merak uyandırıyor. İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

Paramparça 40. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Ekranların merakla beklenen dizisi Paramparça 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta büyük bir heyecanla izlenen Paramarça yeni bölüm fragman videosu nefes kesen sahneleriyle haberimizde.Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak? İşte Paramparça 40. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Haberin Devamı

Star Tv'nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Paramparça yepyeni bir bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Paramparça 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocukları karışan iki ailenin bir anda değişen hayatını ele alırken, Cihan'ın düşmanının geri dönüşüyle adete bir intikam hikayesin dönüşen Paramparça yeni bölümünde yine dengeleri alt üst edecek, izleyicileri ekrana kilitleyecek sahneler var. Ozan, Cihan'ın özgürlüğünden ödün vermek pahasına sakladığı görüntüleri Harun'a verecek, Cihan ve Dilara, boşanmak üzere mahkemeye çolacak.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı Paramparça 40. bölümü 9 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'de!

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 40. BÖLÜM ÖZETİ
Cihan, Hazal'ı nüfusuna almak istediğini söyler. Cihan'ın konuşmalarına tanık olan Hazal, yalı hayalleri kurmaya başlar ve Cansu'nun karşısına çıkarak meydan okur. Dilara ise bilgisayarın Harun'un eline geçtiğinden habersiz, her yerde Hazal'ın görüntülerinin yer aldığı bilgisayarı arar. Özkan, kızı Cansu'nun sözleriyle kendini gelir ve oğlunun peşine düşer. Bilgisayar'ı Harun'a teslim eden Ozan dedesinin kefaletini Harun'dan alır ve dedesinide de hapisten kurtarır. Maddi açıdan dibe vuran Özkan, kendini bir anda tehlikeli oyunların içinde bulur. Dilara ve Cihan ise boşanmak için duruşma salonunda yerlerini alır ancak Dilara yine büyük oyunlar peşindedir. Cihan Dilara'ya karşı nasıl bir hamle yapacak?
PARAMPARÇA DÜNYAYA AÇILDI
Yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Paramparça sadece ülkemizde değil yurtdışında da büyük başarılara imza atıyor. Güçlü isimlerin yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda barındıran reyting rekortmeni dizi, Türkiye sınır dışında da başarılı sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Endonezya'da ekrana gelmeye başlayan, ANTV'de yayınlanan Paramparça'nın her yeni bölümü yarım milyondan fazla insana ulaşarak büyük başarılara imza atıyor. Star Tv'nin 2014 yapımı dizi Latin Amerika'da da yayınlanmaya hazırlanıyor. 2016 yılında OSN ile 24 Ortadoğu ülkesinde yayınlanacağı konuşulan Paramparça, 500 bin dolar rekor ücretle satıldığı Dubai Tv ile de Arap izleyiciye ulaşacak.
SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Paramparça son bölümünde, Dilara, cezaevinden çıkacağını hiç ummadığı Cihan’ı ansızın karşısında görünce şoke oldu. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezer ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından hançerlediğini öğrenmesi uzun sürmez. Ancak Dilara, Cihan’a en büyük darbesini henüz vurmamıştır.
Ozan'ın büyük hatası!
Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkarıp bilgisayarın peşine düştü. Kapısına dayandığı Gülseren’i ve Hazal’ı da tehdit etti. Öte yandan Ozan çok büyük bir hata yaparak tüm ailenin geleceğini tehlikeye attı. Rahmi Bey ise, cezaevinde artık iyiden iyiye bunalmıştır ve Dilara ile işbirliği yapmaya karar verdi.