Gündem Paramparça 41. bölümde küllenen aşk alevleniyor

Paramparça 41. bölümde küllenen aşk alevleniyor

13.11.2015 - 09:38 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi yeni bölümüyle izleyenlerine yine heyecan ve gerilim dolu bir bölüm vaadediyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

Paramparça 41. bölümde küllenen aşk alevleniyor

Paramparça dizisi yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Star Tv'nin başarılı yapımı Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

41. Bölüm Fragmanı

Paramparça
Küllenen aşk alevleniyor
Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.
Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.
Cihan,Hazal'ı nüfusuna alıyor
Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.
Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.
Yayın Günü: 16 Kasım Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

Paramparça Yeni Bölümüyle Pazartesi 20.00'da Star'da!

40. Bölümde neler olmuştu:

Harun'un eline büyük bir koz geçiyor!

Bir yandan Gülseren öte yandan Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşindedir. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun’a teslim ederken Cihan’a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında değildir.

Özkan, hata üstüne hata yapıyor

Çocuklarına iyi bir baba olamadığını kabul eden Özkan elindeki en son şansı Can’ı da kaybetmek üzeredir. Cansu’nun sözleriyle kendine gelen Özkan, Keriman’ın karşı çıkmasına rağmen, anneannesine verdiği bebeği Can’ın peşine düşer. Ancak parasızlık Özkan’a yine çok büyük bir hata yaptıracaktır.

Cihan ve Dilara mahkemede

Dilara ve Cihan ise evliliklerinde yol ayrımına gelmiştir. Her ikisi de hakimin karşısında boşanmak istediklerini tekrarlar. Mahkemeden çıktıklarında alacakları bir telefon haberi ise, kara günlerin hepsi için daha yeni başladığının habercisi olur.

PARAMPARÇA 40. BÖLÜM TIKLA İZLE