Gündem Paramparça 57. bölüm fragmanında Dilara çaresiz kalıyor! - izle

Paramparça 57. bölüm fragmanında Dilara çaresiz kalıyor! - izle

14.03.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

Bu akşam yayınlanacak olan Paramparça 57. bölüm detayları haberimizde. Star TV ekranında yayınlanan Paramparça 57. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Son günlerde magazin dünyasını çalkalayan kavga iddiaları ile de gündeme bomba gibi düşen dizi oldu.

Paramparça 57. bölüm fragmanında Dilara çaresiz kalıyor - izle

Merakla beklenen fragmanda heyecan dorukta. Paramparça 57. yeni bölüm fragmanında Deniz evini satarak büyük bir hamle yapıyor. Star TV erkanlarında yayınlanacak olan Paramparça dizisi detayları sizler için haberimizde.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hazal’ın büyük yalanı ortaya çıkmış, Cihan sinirden çılgına dönmüştür. Cihan’ın öfkesinden korkan Hazal, Emrah’tan yardım ister. Hazal artık psikiyatrist Ayşe ile yüz yüzedir ve farkında olmadan Ayşe’ye en büyük aile sırlarından birini verir. Dilara’yı aklından bir türlü çıkaramayan Harun ise Candan ile hesaplaşmasını bitirmemiştir. Sıra, Candan’ın sahip olduğu en önemli şeyi almaya gelmiştir...

Deniz evini satıyor!

Cihan ise Ozan ile ipleri tamamen koparma noktasındadır. Deniz, annesi Nergis’in, Rahmi Bey’den aldığını sandığı paranın peşine düşmüştür. Evlerini satmaktan başka çare bulamayan Deniz, Rahmi Bey’e parayı getirir. Cihan hayretle Deniz ve Rahmi Bey arasındaki konuşmayı dinlerken, bir erkek çocuk sahibi olmaya hazırlanan Dilara’nın çığlığı ile herkes kala kalır...

Haberin Devamı

Yayın Günü: 14 Mart Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 57. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA EN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Müzik aletleri satan dükkanda olay çıkaran Hazal, kendisini tamamen mağdur pozisyonuna sokar. Dilara ile birlikte Hazal’ı psikiyatriste götüren Cihan kapıda sürpriz bir şekilde Ayşe ile karşılaşır ve bu, gün içinde ilk karşılaşmaları olmayacaktır.
Maide, Candan’ı hastaneden çıkarıp eve yerleştirir. Maide, Candan’a reddemeyeceği bir teklifte bulunur. Maide ve Harun ile Ayşe arasında da geçmişe dayalı bir bağ vardır. Öte yandan Harun’un evine girip Cihan’ın silahını almak isterken yakalanan Özkan, hapise girer. Durumu öğrenen Cihan çok öfkelenir ama Cihan esas şoku, davet edildiği karakolda izlediği görüntülerle yaşayacaktır.

‘Paramparça’ dizisinde 52 bölüm başrolü paylaşan Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasındaki kavga mahkemeye taşınıyor. Diziden Petekkaya’yla öpüşme sahnesi yüzünden kavga ettiği için ayrılan Nurgül Yeşilçay’ın verdiği röportaj yüzünden ikili arasındaki gerilim arttı.

Petekkaya’nın geçen hafta, “Gerçek o kadar kötü ki, konuşursam yer yerinden oynar” sözlerine Yeşilçay’ın verdiği cevap sosyal medyada günün konusu oldu. Yeşilçay, “11 yaşında pırlanta gibi oğlum var. Senin ne hakkın var böyle konuşmaya... Sormaz mı oğlum bana, “Anne sen ne yaptın’ diye? Ne yapmışım ben?” diye karşılık verdi.

‘Mobbing yaptı’

Senaryo gereği Petekkaya’nın öpüşme sahnesini çekmemesi üzerine başlayan kavga için Yeşilçay, “Bir önceki dizisinde, eski karısına tecavüz etti. Oğlunu dövdü. Anadolu, bunlara bir şey demiyor da iki sevgilinin öpüşmesine mi diyecek? Belki de, ‘Bir erkek bunları yapabilir ama sevdiği kişiyi öpemez’ demeye getiriyor” dedi.

Petekkaya’nın, ‘Amma da meraklıymışsın öpüşmeye’ sözlerine Yeşilçay, “Sen zaten alışkınsız öpüşmeye diyordu. Mobbing’in allahı... Psikolojik baskı altındaydım. Herkes bunu biliyordu ama kimse sesini çıkarmadı. Tek başına yaşayan bir kadınım ya, sesimi çıkaramam zannediyorlar. Aylarca mobbing yaptı, dayanamadım. Sen, erkekliğini benim üzerimden tatmin edemezsin, yapamazsın. Hakkında bugüne kadar pek çok haber çıktı. Aile babası imajını benim üzerimden tazelemeye çalışıyor” diyerek kendisini savundu.

‘İçim çok rahat’

Petekkaya, Yeşilçay’ın açıklamalarında Instagram’dan cevap verdi. Petekkaya, “Her kelimesi düşünülmüş, Türk insanın yumuşak karnı neresi ise oradan vurmayı hedeflemiş yalan ve iftiralarla dolu. Erkekliğimi bugüne kadar kimse üzerinden taçlandırmadığım gibi, taçlanacak durumun ‘cinsiyet’ değil ‘insanlık’ olduğuna inananlardanım. Set ortamında kadın erkek yoktur ‘oyuncu’ vardır. Ama her şeyden öte olunması gereken şey, ‘insan’dır. Mertlik 52 bölüm sonra diziden çirkin davranışları sebebiyle gönderildiğinde, beyaz gömleğini giyip ‘bu adam bana mobbing uyguladı’dan başlayıp, 11 yaşında erkek çocuğu annesi olmasından bağlayıp sonucunda da ‘aslında bana asıldı da ben yüz vermedim’ imasına vardırmak ve kendisinden kaynaklı ayarsızlıklarını bir kadın hareketine dönüştürmek çabası değildir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yaşananların şahitleri zaten konuşacak. Kendimden emin olduğum için içim çok rahat. Denize düşmüş yılana sarılmış Nurgül Yeşilçay’ın çirkef ve yalan sözleriyle beni yargılamayın. Emin olun gerçeği göreceksiniz” dedi.

Yazarlar