Gündem Paramparça 87. yeni bölüm fragmanında Dilara hastaneye kaldırılıyor!

Paramparça 87. yeni bölüm fragmanında Dilara hastaneye kaldırılıyor!

08.01.2017 - 13:35 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Paramparça son bölümde Ozan gerçekleri öğrenince şoke oldu. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ozan zor günler geçirirken Paramparça 87. yeni bölüm fragmanında Dilara hastaneye kaldırılıyor. Peki Dilara gözlerini tekrar açabilecek mi?

Paramparça 87. yeni bölüm fragmanında Dilara hastaneye kaldırılıyor

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Paramparça dün akşam Star TV ekranlarındaydı. Paramparça'da Ozan'ın Harun'un babası olduğunu öğrenmesi olayların seyrini ne yönde etkiledi. Dilara Harun'un sorduğu soruya ne cevap verdi, Cihan'ı sevdiğni söyledi mi?

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 86. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara’nın şoke eden teklifi

Cansu'nun gün geçtikçe gözünün önünde erimesine dayanamayan Dilara Emre bebeği para karşılığında alma teklifinde bulunur. Ailenin reddedemeyeceği bir teklif sunan Dilara bu işten galip çıkar. Cansu bu duruma çok sevinse de Deniz yapılanın yanlış olduğunu söyler. Deniz ve Cihan, Emre bebeğin ailesinin evine gider, peki orada ne yapacaklar?

Damir ile Asuman’la Yakınlaşma

Damir Harun’dan intikam almak için eski arkadaşı Candan ve Asuman'ı kullanmaya karar veriyor. Asuman ile Damir’in yakınlaşması Candan’ın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile konuşmak isteyen fakat sürekli reddedilen Ekrem Bey, Rahmi Bey’e her şeyi anlatma kararı alır.

Haberin Devamı

Cihan’a karşı bir şey hissediyor musun?

Cihan ile Dilara’nın git gide yakınlaşması Harun tarafından görülür. Dilara ile bu konuyu yüzyüze konuşmk isteyen Harun Cihan'a karşı hislerinin olup olmadığını sorar. Harun'un Ozan'ın oğlu olduğundan bahsetmesi üzerine işler karışır, telefonu dinliyor olan Ozan tüm gerçekleri öğrenir.

PARAMPARÇA 87. BÖLÜM FRAGMANI