Eskişehir PAYLAŞMANIN HUZURU KARAÖREN’DE DEVAM ETTİ

PAYLAŞMANIN HUZURU KARAÖREN’DE DEVAM ETTİ

27.06.2016 - 16:41 | Son Güncellenme:

.

PAYLAŞMANIN HUZURU KARAÖREN’DE DEVAM ETTİ

Seyitgazi Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede oluşturulan iftar sofraları, bu kez Karaören Mahallesi’nde kuruldu.
Seyitgazi Belediyesinin mahallelerdeki iftar programları yoğun katılım ile devam ediyor. Toplumun her kesimini bir araya getirmek amacıyla kurulan sofralarda paylaşmanın huzuru yaşanıyor. Son olarak Karaören Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterdi. Ramazanın ilk gününden itibaren orucunu vatandaşlarla birlikte açan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, masaları tek tek dolaşarak, iftara katılanlarla sohbet etti. Başkan Kalın, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Daha nice iftar sofralarında bir ve beraber olmayı Allah bizlere nasip etsin. Sizlerle birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde mütevazı sofrayı paylaşmak bizim için daha anlamlı oluyor. Bizlerin en büyük gücü aramızdaki sevgi, saygı ve hoşgörümüzdür. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun" dedi.

Yazarlar