Pazar Baharın gelişine renkli bir kutlama

Baharın gelişine renkli bir kutlama

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyanın en eski festivallerinden biri olan, ismini baharın gelişi ve yeniden doğuş anlamına gelen “Holi” kelimesinden alan Holifest, 27 Nisan’da başlıyor.

Baharın gelişine renkli bir kutlama

Geleneksel Hint kültürünün en önemli festivallerinden biri olan, baharın gelişini, yeniden doğuşu ve iyiliğin kötülüğe karşı mücadelesini temsil eden, dünyanın birçok ülkesinde kutlanan Holifest, İstanbul Life Park’ta rengarenk bir gün yaşatmak için geri sayıma başladı. 27 Nisan Cumartesi günü Türkiye’de dördüncü yılını kutlayacak olan Holifest, misafirlerine eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralayarak tüm gün boyunca konserler ve etkinliklerle keyifli bir gün vadediyor.

Haberin Devamı

Festival Edis, Kalben ve Fatma Turgut’un da aralarında olduğu ünlü isimlerin canlı performanslarına, Holifest’e özel DJ setlerine, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklere kadar müziğinden, alışverişine birçok seçeneği içinde barındırıyor. Kapılarını saat 12.00’de açacak olan Holifest, her saat başı etkinlik alanında bulabileceğiniz boyalar eşliğinde gece 23.00’e kadar devam edecek.