Pazar Bayramda Akdeniz molası

Bayramda Akdeniz molası

04.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kalkan’ın Kalamar Koyu’nda hizmet veren Soothe Hotel bayramda Bodrum, Çeşme, Antalya gibi tatil merkezlerinin kalabalığı ve keşmekeşinden sıkılan ama deniz ve doğayla iç içe huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için güzel bir seçenek

Bayramda Akdeniz molası

Bayram tatili kapıda. Denize, güneşe doyamayan veya henüz tatile çıkamayanlardansanız üzülmeyin, hala fırsatınız var. Geçtiğimiz haziran ayında klimalardan dış cephesine ve odalara kadar yenilendikten sonra hizmet vermeye başladı Soothe Hotel. Dalaman Havalimanı’ndan sonra yaklaşık 60 dakikalık bir araba yolculuğuyla ulaştığınız otel Kalkan’ın Kalamar Koyu’nda, denize 200-300 metre mesafede. Kalkan’ın merkezine ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta kalıyor.

Haberin Devamı

Merkeze gitmek isteyen misafirler için otelden servisler kalkıyor. Villaların ve birkaç otelin bulunduğu bir bölgedeki

Bayramda Akdeniz molası
konumuyla trafik ve gürültüden uzak, merkez dışında olmanın sakinlik avantajını sunuyor müşterilerine. Özellikle deniz ve doğayla iç içe bir tatil arzu edenler için konumu ve çevresi itibarıyla ideal.

Lobisinde konukları tablo ve heykellerin karşıladığı mavi-beyaz tonlardaki otel oldukça ferah bir mimariye sahip. 63’ü standart, 7’si süit olmak üzere toplam 70 odayla hizmet veriyor. Her odasında balkon ve klima bulunan otelin odalarının büyük bir bölümünde, dışarıya baktığınızda masmavi Akdeniz manzarası karşılıyor sizi. Denize girmeyi tercih edenler için temiz bir plajı var Soothe Hotel’in. Rampadan inip çıkmak yerine otelin servislerini kullanarak da plaja ulaşabiliyorsunuz. Deniz suyundan havuz, jakuzi ve çocuk havuzu var. Spor salonu, sauna ve Türk hamamı da otelin diğer imkanlarından. Masaj için bir bölüm de mevcut. Çocuklu ailelerin de iyi vakit geçirmeleri için bir çocuk parkı yer alıyor tesiste.

Haberin Devamı

“Bayram için otelde her şey hazır”

Oda-kahvaltı hizmet veren Soothe Hotel’de sabah geniş bir açık büfe kahvaltı sunuluyor misafirlere. Ayrıca içecekler için lobide bir, havuz alanında iki ve diskoteğin içinde de ayrı bir tane olmak üzere dört bar var. Snack bardan faydalanmanız da mümkün. Otel Müdürü Ali Özen şu ana kadar ağırlıklı olarak yerli turist ağırladıklarını, yabancı turistlerin de geldiğini anlatırken bayram için tesisi kontrolden geçirerek personelden menüye ve odalara kadar her alanda misafirleri için hazır olduklarını belirtiyor. Kalkan’ın özellikle İngiltere’den gelen turistler tarafından sıklıkla tercih edildiğini ekliyor. Bayram için de yurt dışı rezervasyonlarının yanında özellikle yurt içi rezervasyonların fazlalığının kendileri için çok motive edici olduğunu dile getiriyor.

Antik yerleşim yerlerine yakın

Soothe Hotel tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Kaş-Kalkan bölgesinde. Civarda yer alan Saklıkent, Kekova ve Meis Adası’na geziler, Kalkan bölgesine tekne turları gibi seçeneklerden tercihinizi yapıyor ve otelin kapısından alınarak tura dahil olabiliyorsunuz. Rafting, yamaç paraşütü, balık tutma ve dalış gibi çeşitli etkinlikleri de deneyebilirsiniz.

Bölgede birçok antik yerleşim yeri var. Örneğin, Xanthos antik kenti 20 kilometre mesafede. Demre, Patara, Pınara, Letoon, Tlos çevrede ziyaret edebileceğiniz merkezlerden bazıları.

Otel müşterilerinin mutlaka gittikleri yerlerin başında Kaputaş Plajı geliyor. Müthiş manzarası, masmavi deniziyle plaj turistlerin uğrak noktası. Patara Plajı ve Seyrekçakıl kumsalı da tercih edilen diğer plajlar arasında.