Pazar Bergüzar Korel ve Behzat Ç. Tabu’ya girdi

Bergüzar Korel ve Behzat Ç. Tabu’ya girdi

05.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

7’den 70’e herkesin severek oynadığı Tabu’nun 1000 kartının 100’ünü Türk oyuncular belirledi.

Bergüzar Korel ve Behzat Ç. Tabu’ya girdi

“100 Ünlü Tabu Ustası Aranıyor” yarışması için 3 binden fazla kutu oyun meraklısından 15 binden fazla kelime toplandı. Ağustos ayında raflarda yerini alacak olan Tabu için en çok Acun Ilıcalı, Alex de Souza, Ajdar ve One Direction kelimeleri önerildi.
Acun Ilıcalı, Tabu meraklılarının en çok önerdiği Türk oldu. Mustafa Kemal Atatürk, Barış Manço, Mahmut Tuncer, Cem Yılmaz, Bülent Ersoy, Hadise, Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses de önerilen isimler arasındaydı.

Kelimelerin hepsi oynanarak test edildi
Yeni kelimeleri oynayarak test eden ekip birçok kelimeyi çok kolay tahmin edileceği için oyuna koymadı. Oyuna yeni giren kartlardan bazıları Behzat Ç., Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel ve Vedat Milor oldu.
Oyuna giren dizi oyuncularından Bergüzar Korel’i anlatmak istiyorsanız “Halit Ergenç”, “Oyuncu”, “Dizi”, “Şehrazat” ve “Karadayı” kelimelerini kullanmamanız gerekiyor. Milliyet Gazetesi’nin yemek yazarı Vedat Milor’u anlatabilmek için kullanmamanız gereken kelimeler ise şunlar: “Gurme”, “Yemek”, “Şarap”, “Tatmak” ve “Damak”.