Pazar D-Marin Turgutreis resmen açıldı

D-Marin Turgutreis resmen açıldı

24.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

D-Marin Turgutreis resmen açıldı

D-Marin Turgutreis resmen açıldı



Doğuş Grubu'nun Bodrum'da, Ege ile Akdeniz'in birleştiği noktada inşa ettiği D-Marin Turgutreis'in resmi açılışı 16 Ağustos'ta yapıldı. Mayıs ayında yat kabulüne başlayan marinayı deniz mimarisinde uzman İtalyanlar projelendirdi. Toplam 255 bin metrekarelik bir alana sahip olan marina denizde 550, karada ise 100 yat bağlama kapasitesine sahip. Mega yatların da yanaşma imkanının olduğu marina hudut kapısı ve 75 metreye kadar feribotların yanaşmasına olanak veren iskelesiyle bölge ekonomisi ve Türk turizmi için önem taşıyor.
Marina Müdürü Ali Erkan Bezirgan en çok önem verdikleri konunun yatçılara yüksek kalite standartlarında bir ortam sunmak olduğunu söyledi. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ise turizm gelirlerini artırabilmek için gelir düzeyi yüksek turistleri ülkeye çekecek girişimlerde bulunulması gerektiğini belirtti.
D-Marin'de alışveriş merkezi, yat kulübü, kafe, bar, restoran, spor sahaları ve yat sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun ofisler bulunuyor. Hazirandan beri mavi bayrak taşıyan D-Marin Turgutreis temmuz ayında da uluslararası kalite ve hizmet kriterlerine göre marinaların standartlarını belgeleyen "5 altın çıpa"ya layık görüldü.