Pazar Et tuzlama sırası sizde

Et tuzlama sırası sizde

05.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kendine has eti tuzlama tekniğiyle dünyada şöhret olan Nusret Gökçe şimdi de oyun dünyasına girdi. Nusret Gökçe’nin et pişirme teknikleri yerli ve yabancı şirketlerin tasarladığı oyunlarda da kullanılıyor

Et tuzlama sırası sizde

Şöhreti dünyaya yayılan, özellikle kendine has eti tuzlama tekniğiyle fenomen haline geldikten sonra caps’leri ve emojileri üretilen Nusret Gökçe, şimdi de oyun dünyasına girdi. Gökçe’nin et pişirme, kesme ve kendine has tuzlama tekniği “Nusret Salt Bae”, “Salt Bae Hot Chef”, “Nusret The Game”, “Salt Bae” ve “Turkish Butcher” gibi 13 farklı oyun haline getirildi. IOS ve Android ile uyumlu olan oyunlar yerli ve yabancı oyun şirketleri tarafından tasarlanıyor.

Haberin Devamı

Ünlü bir et restoranının sahibi olan Gökçe bir süre önce tuzlama tekniğiyle ABD’nin gündemine oturmuştu. Ünlü şarkıcı Bruno Mars’tan NBA takımı Golden State Warriors’a kadar birçok hesap Nusret Gökçe’nin tuz dökme fotoğrafını sosyal medyalarında paylaştı. Gökçe’nin ünü bununla da sınırlı kalmadı, Monako’da düzenlenen gecede sahiplerini bulan Laureus Spor Ödülleri’ne davet edildi.

Son zamanlarda ise Gökçe’nin tuzlama ve pişirme tekniği kullanılarak akıllı telefonlar için farklı oyunlar tasarlandı. “Salt Bae - Turkish Butcher” adlı oyuna Gökçe’ye yeni imaj oluşturmakla başlanırken, daha sonra bıçak seçme, et kesme ve tuzlama bölümüne geçiliyor. Tuzlanacak et kesilirse veya kesilecek et tuzlanırsa oyuncu oyun dışı kalıyor.

Haberin Devamı

“Doğru tuzlama puan kazandırıyor”

Diğer bir oyun olan “Salt Bae”de ise Nusret Gökçe ünlü tuzlama hareketiyle sağa sola hareket ediyor. Oyunun amacı Nusret’i masanın üzerindeki ete denk getirip doğru yeri tuzlamak. “Nusret The Game - Salt Bae”de hata yapmadan etler kesilip doğrandıktan sonra tuzlanması gerekiyor. “Salt Bae Hot Chef” adlı oyun ise Nusret’in tuzu etin üzerine denk getirmesi üzerine kurulu.