Pazar Euphoria makyajıyla tanışın

Euphoria makyajıyla tanışın

13.03.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:

Son dönemin ses getiren dizilerinden Euphoria, güçlü hikayesiyle geniş bir hayran kitlesi yaratmakla kalmadı, dizinin karakterleriyle özdeşleşen göz alıcı makyaj tarzıyla yeni bir makyaj hareketi yarattı.

Euphoria makyajıyla tanışın

East Highland kasabasında yaşayan bir grup lise öğrencisinin hayatını konu alan ve kısa sürede Z kuşağının favorisine dönüşen dizi, baskın renkler, simli, dramatik farlar ve illa ki parıltılı taşların hakim olduğu deneysel hatta fantastik makyajıyla öne çıkıyor. Dizinin makyaj sanatçısı Doniella Davy içinse bunun bir trende dönüşmesi sürpriz değil çünkü ona göre “Z kuşağı makyajı sadece kim olduklarını değil, o gün kim olmak istediklerini de tasvir etmek için kullanıyor.”

Haberin Devamı

Dizinin ilk sezonuna damga vuran performasıyla 2020’de makyaj dalında Emmy Ödülü’nün de sahibi olan Davy, Euphoria makyajının başta TikTok olmak üzere sosyal medya platformlarında artan popülerliği üzerine kendi markasını kurma yoluna girdi bile. Euphoria evreninden ilham alan Half Magic Beauty adlı markası mayıs ayında piyasada olacak. Bir diziden yola çıkarak yaratılan ilk makyaj markası olan Half Magic’te ağırlıklı olarak ışıltılı göz paletleri, parıltılı taş şablonları ve grafik eyeliner’ların yer alması bekleniyor.