Pazar Ev dışında yılbaşı

Ev dışında yılbaşı

26.12.2021 - 03:00 | Son Güncellenme:

2020, ev yılıydı. Evde oturduk, evden çalıştık, yılbaşında evdeydik. Kısıtlamaların olmadığı bu yılbaşında farklı bir kutlama hayal edenler önerilerimize göz atabilir

Ev dışında yılbaşı

Kimi evlerde yılbaşı gecesi planları çoktan yapıldı, kimilerinde ise halen belirsiz. “2022’yi nerede karşılamak isterdiniz?” Henüz bu soruya verecek bir cevabınız yoksa Bodrum’dan Urla’ya Boğaz manzaralı iglodan gazino gecesine seçenekler çok. Fairmont Quasar Istanbul’un içindeki Aila, Kemal Can Yurttaş tarafından modern Türk mutfağından lezzetlerle bir yılbaşı menüsü sunuyor. Gece DJ Serhan Sokulgan’dan sevilen Türkçe pop şarkıları ve Amada İş Başında adlı kabare şov ile renkleniyor. Yılbaşı gecenizi sürpriz lezzetler, şık detaylar ve zengin sunumlarla birleştirmek isterseniz de Wish More Hotel İstanbul’un programına göz atabilirsiniz. Türk ve dünya mutfağından gözde tatları birleştiren otel, yeni yılın ilk sabahını tazelenerek karşılamak isteyenlere özel, alanında uzman Uzak Doğulu terapistlerin rehberliğinde masaj hizmeti de sunuyor. İstanbul’un Anadolu yakasında olmak isteyenler için DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir Yılbaşı Gazinosu’yla öne çıkıyor. Yılbaşında Kibariye, Ümit Besen, Hüsnü Şenlendirici, Simge Sağın ve after party’de Dilan Çitak sahne alıyor. Otel aynı zamanda çocuklu misafirler için ekstra “Çocuk Balosu” seçeneği sunuyor.

Haberin Devamı

Ev dışında yılbaşı

Boğaz’a karşı kutlama

Yeni yıla Uzakdoğu lezzetleriyle başlangıç yapmak isteyenler için Nobu İstanbul misafirlerini Omakase menüsüyle lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Bu gastronomi deneyimine DJ Kasia ile DJ Erez Öztürk performanslarıyla eşlik ediyor. İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasının eşlik ettiği bir diğer adres de Conrad Istanbul Bosphorus. İstanbul’un en büyüleyici teras barlarından biri olan Summit Bar & Terrace’da DJ performansı eşliğinde gurme set menü servis ediliyor. Bunun yanı sıra Manzara Restaurant’ta Sinan Güleryüz’ün canlı performansı eşliğinde yeni yıl akşamına özel açık büfe seçeneği var.

Ev dışında yılbaşı

Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restaurant’da deniz ürünleri yaratıcı yorumlarla sunulurken, Balo Salonu’nda otelin baş aşçısı tarafından 5 aşamalı menü hazırlanıyor. Geceyi kalabalıktan ziyade baş başa kutlamak isteyenler için ise Boğaz’a karşı konumlanan ve yılbaşı ışıkları ile süslenen cam iglolar hazır. Kalabalıktan uzak olmak demişken, açık havada olmak isteyenler de şehrin açık hava sosyalleşme merkezi dekk’e göz atabilir. Yeni yıl ruhuyla dekore edilen dekk, etnik, disco ve electronica sound’larından izler taşıyan setleriyle tanınan DJ performanslarıyla dolu bir yılbaşı partisi sunuyor. Yeni yılı canlı müzikle birleştirmek isteyenler için de hazırlıklar tamam. CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Jolly Joker Private, Boğaz manzarasına karşı Candan Erçetin Yılbaşı Özel programıyla hem müzik hem özel lezzetlerden oluşan bir program sunuyor.

Haberin Devamı

Şehirden uzakta

2022’yi şehrin kalabalığından uzakta karşılamak isterseniz İstanbul’a yakın adreslerden Sapanca uygun bir seçenek olabilir. Yeşillikler içindeki NG Hotels, Şevval Sam’ın şarkıları ve özel lezzetlerle misafirlerini bekliyor. Biraz daha uzağa kaçayım düşüncesinde olanlar rotayı Çeşme’ye çevirebilir. Reges,

a Luxury Collection Resort & Spa iki günlük programla Akdeniz ve Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini Safran Restaurant’ta sunarken DJ performansı, Deniz &Emre’nin canlı müzik performanslarının ardından Gökçe ile yeni yılı karşılıyor. Bodrum’da yer alan Hapimag Sea Garden Resort ise yeni yıla doğanın kalbinde, stresten uzak girmek isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı tatili vadediyor. Yılbaşı menüsü, hindi başta olmak üzere, deniz mahsulleri ve yöresel tatlardan oluşan ziyafet sofrasıyla sizi eşsiz bir gastronomi deneyimine davet ediyor.