Pazar Heykeli yapılacak insanım!

Heykeli yapılacak insanım!

20.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

3D yazıcılar sayesinde kendinizin ya da sevdiklerinizin heykellerine veya büstlerine sahip olmanız mümkün

Heykeli yapılacak insanım

Üç boyutlu (3D) yazıcılarla gelen yeniliklerden biri de kişiye özel heykel, büst ya da biblolar. Teknoloji henüz yeni, o yüzden ürüne kimi heykel diyor, kimi ikon ya da biblo... Siz de böyle bir ürün istiyorsanız 3D tarama işlemi için randevu alarak stüdyoya gidiyorsunuz. Bazı firmalar mobil cihazlarla sizin olduğunuz yere de gelebiliyor. İstediğiniz boyutları belirledikten sonra da seramik heykelinizin üretim aşamasına geçiliyor. İşte İstanbul’da kişiye özel 3D heykel ve büst hizmeti veren birkaç firma...

Hamileler hatıra olması için istiyor

Haberin Devamı

Aynısen 3D YOU (aynisen.com)

- Randevu alarak taramanızı mobil tarayıcılarla istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz.

- Genelde gençler kendi heykellerini alıyorlar. Bebekleriyle poz verenler, gelin-damat çekilenler de var. Hamileler ise son aylarındayken hatıra olarak istiyor. Kurumsal firmalarla da çalışıyoruz.

- 4, 5, 6 ve 7 cm’lik büstler 145-225 lira arasında. Tam boy heykellerde ise 1/5, 1/6, 1/7, 1/8, 1/10 ve 1/12 ölçekleriyle yaklaşık 15 cm’den 36 cm’e kadar boyutlar var. 345 ile 1.695 lira arasında.

- Ek ücret ödeyerek heykelde modifiye yaptırabiliyorsunuz.

- Teslimat beş iş günü içinde oluyor.

Nü taranmak isteyen de oldu

İkizin (ÖzdilekPark İstanbul)

- Mağaza haricinde randevu alarak da istediğiniz yerde, ekspres cihazla 3D taramanızı yaptırabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

- Çocuklarının her yıl taramasını alan, aile soyağacı oluşturan müşteriler var. Nü taranmak isteyen de oldu. Bir kişi vücudunun üst kısmındaki dövmelerin çıkması için yarı çıplak şekilde çekildi. Evlenme teklifi için elinde yüzükle ya da “Seni Seviyorum” yazılı bir kartonla kendini taratanlar da oluyor. Ayrıca kurumsal firmalarla da çalışıyoruz.

- Tam boy biblo ve büst seçenekleri var. Tam boy biblolar 1/6, 1/7, 1/8, 1/9 ve 1/12 ölçeklerle yapılabiliyor. Boyutlar 14.5 ile 30 cm arasında. Fiyatlar 249 ila 999 lira. Büstler ise 4, 5 veya 6 cm’lik üç farklı boyutta. Fiyatları 119 ile 159 lira arasında değişiyor.

- Biblonuz 5-10 günlük süre zarfında kargolanıyor.

Heykeliniz sizden ince gözükebilir

ICONIC (Milli Reasürans Çarşısı)

- En çok tercih edilen kişilerin kendi ikonlarıyken, aileler en büyük müşteri kesimimizi oluşturuyor. Aile portrelerini ikonlaştıranlar ve hızla büyüyen çocuklarını mevcut halleriyle 3 boyutlu olarak saklamak isteyenler de oldukça fazla. Evcil hayvanlarının da ikonlarını yaptırıyorlar. Ayrıca kurumsal firmalar ve profesyonel prodüksiyonlara da çalışıyoruz.

- İkonunuz için gerçek ölçünüze göre 1/5, 1/6, 1/7, 1/9, 1/12, 1/18 ölçeklerinden birini seçebiliyorsunuz. Bu ölçekler
10-35 cm arasındaki boyutlara denk geliyor. Fiyatlar boyuta göre 400 ile 1.750 lira arasında. Sadece tarama dosyasını isteyenler için tarama dosyasının fiyatı 300 lira.

Haberin Devamı

- İkonunuzu iki hafta sonra teslim alabiliyorsunuz. İkon satın alanlara 3D tarama dosyası da hediye ediliyor.

- 3D ikonunuz üzerinde daha ince gözükme gibi modifiyeler yaptırmak da mümkün.