Pazar İkizler daha doğmadan servet harcadı

İkizler daha doğmadan servet harcadı

06.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mariah Carey ve kocası Nick Cannon önümüzdeki haftalarda dünyaya gelecek ikizlerin odası için 1 milyon dolara kanepe aldı

İkizler daha doğmadan servet harcadı

Son günlerde Kaddafi ailesinden aldıkları paralardan dolayı rahatsızlık duyan şarkıcılar arasında Mariah Carey de var. 2008 yılında, Libya liderinin oğlu Mutassım Kaddafi’nin yılbaşı partisinde sahneye çıkan ve 1 milyon dolar alan Carey, o partiye gittiği için pişmanlık duyduğunu söyledi. Oradan kazandığı 1 milyon doları hayır işlerinde kullanması bekleniyor.
Bu onun servetinin 1 milyon dolar eksilmesi demektir. Ama ünlü şarkıcı pek etkilenecek gibi görünmüyor. Çünkü daha geçen günlerde Michael Jackson’ın bir şovunda kullanılmış, kırmızı kadife kaplı, kenarları 24 ayar altın kaplamalı ve açık artırmada satılan özel kanepe için 1 milyon dolar harcadı. Önümüzdeki haftalarda doğmaları beklenen ve Carey’nin “Dünyanın en çok şımartılan bebekleri onlar olacak” dediği ikizler için yapılan harcama bununla sınırlı değil. Carey ve kocası Nick Cannon Los Angeles’taki bulunan malikanelerinin koca bir bölümünü bebeklere ayırdı ve o bölüme ultra lüks bir çocuk odası yaptırdı. Hollywood’un tanınan mimarı Kenneth Bordewich’e özel olarak tasarlattıkları odanın duvarı için 18 ayar altınla hazırlanan fildişi renkli bir süsleme kullanıldı.
Bebeklerin elbise dolapları çocuk odası tasarımcısı Petit Tresor tarafından hazırlandı. Carey vaktinin çoğunu, biri kız biri erkek olacak ikizleri için alışverişte geçiriyor. Özellikle tercih ettiği markalar Christian Dior ve Armani.
Bebeklerin odasına özel ses sistemi kurduran Carey, çocuklarına dinleteceği özel şarkılar için onlara elmas kaplı birer iPod yaptırdı. Odalarının tavanına da LCD televizyon taktırdı.

Yazarlar