Pazar İştah açan aksesuarlar

İştah açan aksesuarlar

19.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rommydebommy markası pastadan suşiye sevdiğiniz birçok yiyeceği ağzınızı sulandıran renkli aksesuarlara dönüştürüyor

İştah açan aksesuarlar

Hollandalı tasarımcı Rommy Kuperus, Rommydebommy markasıyla ağız sulandıran aksesuarlar yaratıyor. Markada kadınlar için broş, kolye ve çanta gibi ürünler, erkekler için ise papyonlar var. Tatlıseverler için çeşit çeşit pasta, kurabiye, dondurma; karbonhidrattan vazgeçemeyenlere kruvasan, patlamış mısır ya da makarna... Taco’dan suşiye dünya mutfağından örnekler bile var çanta seçenekleri arasında.

Haberin Devamı

İştah açan aksesuarlar

Köpük, kil gibi farklı materyaller kullanarak hazırlanan çantalar el yapımı. Ve inanılmaz detaylı. Örneğin bir pastanın üzerindeki süsler, kremasının duruşu ve meyvelerin her biri gerçeğe uygun olarak tasarlanıyor.

İştah açan aksesuarlar
Kendi tarzının da çok renkli ve parlak olduğunu belirten Kuperus’un her zaman yiyeceklere karşı özel bir ilgisi olmuş. “Ortaya çıkan güzel görüntüden keşke daha uzun süre zevk alabilsek. Bir anda yiyoruz ve yok oluyor” hissiyatıyla da bu fikri geliştirmiş.

Blog’lara konu oldu

Son bir-iki yılda Buzzfeed, Huffington Post gibi çok ziyaret edilen sitelerde bahsedilince satışlarında büyük artış olduğunu belirten Kuperus, aksesuarlarına özellikle Amerika’dan çok talep olduğunu söylüyor. Ve çantalarını ünlü şarkıcı Katy Perry’nin kullanmasını hayal ediyor. Rommydebommy aksesuarlarına tasarımcının kendi sitesinden ve Etsy.com üzerinden ulaşabilirsiniz.