Pazar Nirvana tişörtleri bu kitapta!

Nirvana tişörtleri bu kitapta!

04.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasının efsane gruplarından Nirvana özellikle 1991’de imza attığı Nevermind albümüyle müzik tarihinde çığır açtı.

Nirvana tişörtleri bu kitapta

Nirvana, müziğe getirdiği yeni soluk kadar vokalisti Kurt Cobain’in yaşadığı sağlık sorunları ve bunlarla başa çıkma yöntemleriyle de konuşuldu. Cobain’in 27 yaşında hayatını kaybetmesi grubu ve şarkıları daha da efsaneleştirdi.

Haberin Devamı

Dünyanın her yanında hayranları bulunan Nirvana, müziği ve tarzıyla ilham vermeye devam ediyor. Milyonalarca insanın hayatına dokunmayı başaran grup moda dünyasını da etkiledi. Bugüne kadar on binlerce farklı tişörtü piyasaya sunulan grubun bu ürünleri şimdi bir kitapta toplandı. Tişörtler off shore tokyo isimli bir giyim firması tarafından bir kitapta toplandı. Marka, Piyasada bulunan yüz binden fazla Nirvana tişörtlerinin en iyilerini Kurt Cobain’in 50. doğum günü şerefine “HELLOH? Nirvana T-Shirt Book” adıyla kitaplaştırdı. Kitapta Kurt Cobain şarkı sözleri ve grubun fotoğrafları da yer alıyor. Siparişler için offshore’un sitesine bakabilirsiniz.

Nirvana tişörtleri bu kitapta

Yazarlar