Pazar “O” kızlar İstanbul’a geliyor

“O” kızlar İstanbul’a geliyor

23.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Londra’nın ünlü dans ve kabare grubu The It Girls, yılbaşı gecesi İstanbul’da muhteşem bir şov hazırlayacak. Billionaire Club’da dünyanın en yetenekli koreograflarından biri, seksi bir saksafon sanatçısı, Londra’nın en uzun bacaklı kızı ve Ibiza’nın en ünlü şarkıcısı gecede sahneye çıkacak

“O” kızlar İstanbul’a geliyor

Bu yılbaşı sizin için her zamankinden farklı geçebilir. Levent’te bulunan Billionair Club, İngiltere’den dünyanın ünlü modern kabare grubu The It Girls’ü yılbaşı için İstanbul’a getiriyor. The It Girls onlarca kızdan oluşan bir grup ve dünyanın çeşitli şehirlerinde farklı ekiplerle unutulmaz şovlar düzenliyorlar. The It Girls’ün en yetenekli dört ismi yılbaşı gecesi İstanbul’da olacak.
İki dansçı, bir vokalist, bir de saksafoncu dört güzel kadın sanatçının sahneye çıkacağı gecede Billionaire Club’ın kendi dans grubu da özel dans şovlarını sergileyecek.
İngiliz şirketi Virgin’in başkanı Sir Richard Branson grubu “eğlenceli ve sofistike” olarak tanımlarken, şovun koreografı Tracy’yi ise nadir yeteneklerden birisi olarak gösteriyor. Virgin Airlines, Londra-Şangay direkt uçuşunun lansmanındaki performansıyla Sir Branson’ın dikkatini çekene grup, oğlu Sam Branson’ın 21’inci doğum günü partisinde de sahneye çıktı. O zamandan bu yana The It Girls dünyanın dört bir yanında özel etkinliklerin aranan simaları oldu.

Haberin Devamı

Tracy Dennis-Dansçı, koreograf
Grubun başını çeken isim Tracy orjinal, seksi ve feminen koreografileriyle tanınıyor. Paris’te önemli şovlar hazırlayan Tracy, Los Angeles’ta Michael Darren ve Luca Tommassini gibi Seal ve U2 konserleri için şov hazırlayan ünlü koreograflarla beraber çalıştı.

Jude Elliott-Vokal
İngiltere doğumlu olmasına rağmen Ibiza’da yaşayan ve “Jude La Joia” adıyla bilinen Jude, Ibiza’nın en ünlü şarkıcılarından biri. The It Girls’ün şovları için sık sık Londra’ya ve dünyanın diğer şehirlerine uçan Jude, Londra’da müzikal tiyatro alanında eğitim gördü. Jude, 2000 Sidney Olimpiyatları’nın açılış töreninde daha 18 yaşındayken şarkı söyledi

Kayleigh Ross-Dansçı
Kayleigh, Londra’nın en uzun bacaklarına sahip ve bu resmi bir bilgi. Monte Carlo ve Amerika arasında şovlar için mekik dokuyan Kayleigh’nin kırmızı uzun saçları ilk bakışta dikkat çekiyor. Kayleigh, The It Girls grubunun yıldızlarından biri. 1.78 boyunaki Ross, Londra’da dans şovlarının aranan isimlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

Anna Copper-Saksafoncu
Londra’da doğup büyüyen Anna, çok küçük yaşlarda müziğe başladı.
18 yaşında Trinity Konservatuarı’nda eğitim görmeye başlayan Anna’nın en önemli özelliği enstrümanını çok çeşitli müzik türlerinde çalabilmesi. Anna dünyanın en önemli saksafoncularından eğitim aldı.

“It Girl” ne demek?
İngilizce’de özellikle moda ve magazin çevresinde yaygın bir kavram olan “It Girl” günümüzde trendi belirleyen, herkesin olmak istediği ve çok popüler kadın anlamına geliyor. İngilizce’de It (cinsiyetsiz o) ve Gir (kız) kelimelerininin birleşmesiyle meydana gelen kavramı ilk ortaya çıkaran kişi yazar Rudyard Kipling’dir. 1920’lerde ve 30’larda çok popüler olan bu kavramı yazar Elinor Glyn şöyle açıklar: Sizde ‘O’ (It) varsa, bir kadınsanız bütün erkekleri kazanırsınız, erkek iseniz bütün kadınları kazanırsınız. ‘O’ üstün bir zeka olabileceği kadar fiziksel çekim de olabilir. 1927’de Clara Bow’un oynadığı “It” filminde kavram global olarak kabul görür. İlk ortaya çıktığı günlerde
“It Girl” kişiliğin ön plana çıktığı bir kavram olsa da günümüzde popüler ve trend belirleyici anlamında kullanılmakta. Bugün “It Girl” isimler arasında Paris Hilton ve Kim Kardashian sayılabilir.