Pazar Sevgililer Günü için 10 farklı program

Sevgililer Günü için 10 farklı program

14.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

14 Şubat geldi ama belki de siz hâlâ akşam ne yapacağınıza karar veremediniz. Durun, hemen paniğe kapılmayın. Sizin için birbirinden romantik 10 tane Sevgililer Günü planı bulduk. Dilediğinizi seçebilirsiniz...

Sevgililer Günü için 10 farklı program

Piyano eşliğinde romantik yemek
Conrad İstanbul bünyesinde bulunan Monet Restaurant’da canlı piyano eşliğinde içecekler hariç kişi başı 125 TL’ye Sevgililer Günü yemeği yiyebilirsiniz. Otelde konaklamak istiyorsanız da iki kişilik akşam yemeği, Summit Bar’da kokteyl, odada kahvaltı ve özel ikramların yer aldığı konaklama paketinin bedeli 199 avro.

Avokado soslu, portakallı somon
Lucca’nın 14 Şubat mönüsündeki avokado soslu ve portakal aromalı somona o gün için özel olarak zenginleştirilen şampanya ve şarap mönüsü eşlik ediyor. Sevgililer Günü’nde yolu Bebek’e düşenler için uygun. İki kişilik yemeğin bedeli yaklaşık 100 TL.

Sevgililer Günü kokteyli
Sevgililer Günü’nde Go Mongo’da yemek yiyen çiftlere Audrey Hepburn’ün rol aldığı “Roma Tatili” ve “Tiffany’de Kahvaltı” isimli filmler armağan edilecek. Mekan ayrıca o gün tüm misafirlerini özel Saint Valentine’s kokteyli ile karşılayacak. İki kişinin ayırması gereken bütçe yaklaşık 80 TL.

Opera sevenler için
360istanbul’un 14 Şubat için hazırladığı özel programın ismi “Opera’da bir gece”. Özel Sevgililer Günü yemeğiyle başlayacak gecede ünlü virtüöz Uli Mertin ve Hollandalı opera sanatçısı Laura Stavinoha size romantik anlar yaşatacak. Özel dans gösterileri ile devam edecek gecenin kişi başı bedeli 200 TL.

Yemek sonrası müzik ve dans
Romantik bir yemeğin ardından biraz da müzik ve eğlence diyorsanız, Hayal Kahvesi sizin için doğru tercih. 14 Şubat’a özel hazırlanan mönüde başlangıç olarak enginar kalbi salatası ve çilekli ravioli var. Ana yemek içinse buharda levrek veya kuzu sırtı tercih edebilirsiniz. Gecenin kişi başı bedeli 80 TL.

Geceyi gül yapraklı odada bitirin
The Sofa Hotel İstanbul’un 14 Şubat için hazırladığı paketin fiyatı 250 avro. İçinde gül yapraklarıyla süslenmiş odada iki kişilik konaklama, şarap eşliğinde romantik Sevgililer Günü yemeği ve ertesi sabah Cafe Sofa’da açık büfe kahvaltı da var. Konaklamak istemeyenler için yemeğin kişi başı bedeli 40 avro.

Özel isimler
Saklıköy Country Club’ın Sevgililer Günü mönüsü “Romeo Çorbası” ile başlayıp “Aşk Bahçesi Salatası” ile devam ediyor. Bir gecelik konaklamayla beraber 310 TL’ye mal olacak yemeğin tatlısının ismiyse “Juliet Kalbi.”

Caz eşliğinde brunch
İstinyepark alışveriş merkezindeki Big Plate’in Sevgililer Günü programı caz müziği eşliğinde brunch ile başlıyor. Akşam yemeği içinse özel bir Sevgililer Günü mönüsü oluşturulmuş. İki kişilik yemeğin bedeli 180 TL.

Afrodizyak etkili mönü
Hilton İstanbul’daki The Roof Restaurant’ın şefi Andreas Scheuregger’ın 14 Şubat için hazırladığı afrodizyak etkili mönünün tadına bakmanın kişi başı fiyatı 105 TL. O gece Hilton’da konaklamak isteyenler için Bosphorus Terrace Restaurant’da yemek, ertesi gün açık büfe kahvaltıdan oluşan paketin fiyatı 189 avro.

Mum ışığında kutlamak isteyenlere
Mövenpick Hotel İstanbul’da bulunan Azzur Restaurant’ın mum ışığında servis edilecek kaz ciğeri, dana bonfile, parfe ve aşk kurabiyelerinden oluşan Sevgililer Günü mönüsünün iki kişilik fiyatı otelde bir gece konaklama dahil 230 avro.