Pazar Sevgilisi olana olmayana app çıktı

Sevgilisi olana olmayana app çıktı

08.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Günümüzde artık her derde deva bir mobil uygulama (app) var. Yıllanmış sevgililerin, aşkı burnunda pıtırcıkların ve kavuşmayı bekleyen hasretliklerin beğeneceği uygulamaları derledik.

Sevgilisi olana olmayana app çıktı

Bazıları için yılın en beklenmeyen günü geldi! Sevgilisi olmayanları birkaç günlüğüne yeryüzünden yok eden 14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl da yaratıcılıkta sınır tanımayan süslü hediyeler ve kalp şeklinde lahmacunlarla romantizmin yeni durağı AVM’lerde coşkuyla kutlanacak. “Sevgilim yok, zerre de umrumda değil” mi diyorsunuz? Kimse birbirini kandırmasın, bu sevimli ve aşk dolu güne içten içe sinir olduğunuz halde, bir yandan içinizin gitiğini biliyoruz.

Neyse ki günümüzde artık her derde deva bir mobil uygulama (app) var. “Görünmez Kız Arkadaş- Görünmez Erkek Arkadaş” uygulaması, sizi “Kanka sen de bi manita yapamadın gitti!”, “Söylesene kız yeni biri yok mu hâlâ?” gibi kendini galaksinin dışına fırlatma isteği uyandıran sorulardan kurtarmaya hazır... Şarap tadında yıllanmış sevgililerin, aşkı burnunda pıtırcıkların ve kavuşmayı bekleyen hasretliklerin beğeneceği güzide uygulamaları da sevenler
için derledik.

Kendi sevgilinizi kendiniz yaratın

Invisible Boyfriend / Invisible Girlfriend - Görünmez Kız Arkadaş/ Görünmez Erkek Arkadaş: Sevgililer Günü’ne yalnız girenlerin göğsünü kadife kalp yastığı gibi kabartacak bu uygulamayı, henüz yeni olduğu halde çok sayıda insan kullanıyor. Aylık 25 dolar karşılığında mesajlarınıza cevap veren, sizi arayıp soran bir sevgiliniz oluyor. Hem de en idealinden çünkü onu siz yaratıyorsunuz. Uygulama, sevgilinizin nasıl bir hikayesi olacağını belirlemenize yardımcı oluyor; yaşını, ismini, zevklerini belirliyorsunuz. Sonrasında muhabbet başlıyor, gönlünüzce eşe dosta gösterebiliyorsunuz. Evet, uygulama şimdilik sadece İngilizce çalışıyor ama iyi bir yabancı sevgili hikayesi, böylesi bir kurmacaya daha da uygun bile olabilir!

Çiftlere özel sosyal platform

Avocado: Avokado ağacı, yanında eşi olmadan meyve vermezmiş. Sevgililere özel tasarlanmış bu uygulamayı kullanmaya başlamak için en uygun dönem, ilişkinin ilk filizlendiği zamanlar. Sadece ikinizin görebileceği ve paylaşacağı bir ortam oluşturuyor. İlişkinizde olan biten her şeyi buraya gönderebiliyor, listeler yapabiliyor, hayallerinizi paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca anlık sevdicek mesajları tanımlayabiliyor, kendi fotolarınızla gülen suratlar oluşturabiliyorsunuz. Sarılma özelliği bile mevcut, telefonu göğsünüzde tuttuğunuzda çalışıyor. Sevimli bir arayüzü ve aylık 2 dolar fiyatı var.

Paranoyak sevgililer için faydalı

Couple Tracker- Çift Takipçisi: Malesef dünyanın kıskanç milletleri arasındayız. Biteviye kaybetme endişesi ve karşındakinin tapulu sahibi olduğuna kendini inandırma hali, insana sevgiyi kolayca unutturabiliyor ve karşı tarafa ilişkiyi çekilmez kılabiliyor. Gelgelelim bununda bir ihtiyaç doğurabileceğini düşünenler, paranoyak ve ultra güvensiz sevgililer için faydalı bir uygulama geliştirmişler. Karşılıklı yüklenen bu uygulama, Facebook paylaşımlarınızdan SMS mesajlarınıza, tüm aramalarınızdan GPS konumunuza kadar her şeyi sevgilinizle kısaca paylaşıyor. Onunkileri de siz görüyorsunuz. “İşte aradığım uygulamayı buldum” demiyorsanız, halinize şükredin ve bu Sevgililer Günü’nde bunu kutlayın!

Haberin Devamı

Mesafeler size engel olmasın

Feel Me - Hisset Beni: Feel Me uzak mesafe sevgilileri için dokunma hissi sağlama gayretinde bir uygulama. Hayal gücünüzü aşırı zorlamayın, basit bir mekanizması var. Ekranda bir yere dokunuyorsunuz, sevgilinizde aynı yere dokunduğunda hafif bir ışık yanıyor ve küçük bir titreme gerçekleşiyor. ThumbKiss (Başparmak Öpücüğü) adı verilen bu özellik, sevgililere kolay ve özel mesajlaşma imkanı sağlayan Couple ve Pair uygulamalarında da bulunuyor.
Hayatınızı birlikte planlamak için
l Simply Us - Sadece Biz: Evli veya uzun ilişkideki çiftler için geliştirilen Simply Us, hayatı ortak planlamanıza yardımcı oluyor. Birlikte alışveriş ve yapılacak iş listeleri hazırlayabiliyor, takvimlerinizi paylaşabiliyor ve aranızda mesaj, fotoğraf iletimi yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Performans raporu veriyor

Spread Sheets - Dağınık Çarşaflar: Komşularınızın yatak odası neşesine mutlaka kulak misafiri olmuşsunuzdur. Peki ya duvarın sizin tarafı nasıl bir fikir veriyor hiç merak ettinizmi? Spread Sheets tam da bu amaçla geliştirilmiş bir uygulama. Yatağınızdan yayılan sesleri ve hareketleri analiz ederek düzenli “performans” raporlarını sizinle paylaşıyor. Evet, sonunda bu da yapıldı. Neşeli münasebetinizi tüm dünyayla anında paylaşmak isteyecek olursanız da Bliss adlı uygulamayı tercih edebilirsiniz. n