Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

Haberin Devamı

Nefes kesen gösteri - Yavuz Özden

Emniyet Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü yurdun dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlandı. Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda düzenlenen kutlama programında polislerin helikopterle gösterisi nefes kesti.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sevgiyi kedilerle hissetmek - Oğuz Yeter

Eğer bir kedi sahiplenmişseniz hayatınız artık değişmiş demektir. En başta saf sevgiyi hissedersiniz. Kedilere bakarken sebepsiz yere mutlu olmayı, bir canlıya bağlanmayı öğrenirsiniz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Bir İstanbul klasiği, lale - Ozan Güzelce

Her yıl nisan ayında kutlanan ve bu yıl 14’üncü kez düzenlenen Lale Festivali İstanbul’da başladı. Festivalin en gözde mekanı rengarenk laleleri ile yine Emirgan Parkı’ydı. Lalelerle süslenen fotoğraflar bir İstanbul klasiği oldu.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Sarayın güvenliği - Şükrü Andaç

Şu sıralar Beyaz Saray’da gündem her zamanki gibi yoğun. Başkentin merkezinden tüm dünyaya hükmeden Beyaz Saray’da güvenlik de doğal olarak üst düzeyde. Geçtiğimiz haftayı Washington’da geçiren Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü, bu manzarayı görünce basmış deklanşöre.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sandık başkanının çilesi - Murat Karaman

Cumhuriyet kurulduğundan bu yana ülkemizde seçimler hep bir heyecan ve çekişme içinde geçti. Son günlerde de deyim yerindeyse seçimle yatıp seçimle kalktık. Milliyet arşivini taradığımızda görüyoruz ki 20 Nisan 1999 yılında yapılan seçimler de kolay geçmemiş; Adana’da sandık görevlilerinin oy torbalarıyla uyumaları tarihe geçecek nitelikte bir fotoğraf karesi olmuş.

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR-ÇEKER

"Büyük Göç" - Ahmet Çelik

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki köylere bağlı yaylalarda tek geçim kaynağı kuşkusuz hayvancılık... Koyunların baharla birlikte sürü halinde yayla yolculuğu Afrika’da “Büyük göç” adı verilen antilop göçünü andırıyor. Bu yolculukta koyun sürülerinin çıkardığı toz, günbatımında fotoğrafa böyle yansımış.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com