Pazar Şişin “Çöps” hali

Şişin “Çöps” hali

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Çöps’te her gün taze malzemelerle hazırlanan ürünler, Ege mutfağının hafifliğini etin lezzetiyle birleştiriyor.

Şişin “Çöps” hali

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan çöp şiş yumuşacık etleri, közlenmiş domates ve biberlerin görüntüsüyle iştah kabartıyor. Ege’den tüm Türkiye’ye yayılan çöp şişi İstanbul’da yiyebileceğiniz en iyi yerlerden biri kuşkusuz Çöps. Vildan Kaya, Çöps markasının Vadistanbul AVM’de yer alan şubesinde çöp şişi lezzet peşinde koşanlara ulaştırıyor. Kaya “Biz AVM’lerde alışıla gelen al-ver hizmetinden ziyade müşterilerimize özel, birebir ve güler yüzle butik işletme olarak hizmet veriyoruz” sözleriyle anlatıyor Çöps’ün hizmet anlayışını.

Haberin Devamı

Günlük ve taze ürünlerden oluşan menüde çöp şişin yanı sıra et severler için pek çok lezzetli seçenek bulunuyor; soslu tavuk, tavuk şiş ve tüm ızgara çeşitlerini bulmak mümkün. Köftelerinde baharat içermeyen Çöps, çöp şişlerdeyse kontrfile et kullanıyor. 15 dakika içinde servis tabağında sipariş ettiğiniz çöp şişler, patates, sivri biber, domatesle birlikte sunuluyor.

Şişin “Çöps” hali

Ege mutfağının hafifliğini gerçek et lezzetiyle buluşturan Çöps’te başlangıç olarak mercimek çorbası, tavuksuyu çorba, pilav, piyaz, yoğurt ve patates kızartması bulunuyor. Tavalarda köri soslu tavuk ve kaşarlı mantarlı tavuk gibi lezzetler sunulurken ızgaraların dışında hamburger çeşitleri de dikkat çekiyor. Gerçek etin şişe dizilmiş haliyle lezzetseverleri ardına düşüren Çöps hizmet kalitesi ve şık sunumdan da ödün vermiyor.

Yazarlar