Pazar Spor severler için iki alternatif

Spor severler için iki alternatif

30.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Macerayı ve sporu sevenler için bu hafta ve gelecek hafta iki farklı etkinlik düzenlenecek

Spor severler için iki alternatif

Türkiye’nin ilk ve tek Formula 1 pisti Intercity İstanbul Park’ta hem koşu hem de bisiklet şampiyonaları yapılacak. Üç etap halinde gerçekleşecek etkinliklerin ilki 6 Nisan Pazar günü başlayacak. Bine yakın sporcunun katılması beklenen koşu yarışında yarışmacılar
5.3 kilometrelik bir parkurda dört tur koşacak.
Aynı gün yapılacak bisiklet şampiyonasında ise yarışmacılar aynı parkurda dört tur (21.2 km) ile sekiz tur (42.4 km) atacak.
Üç etabı en hızlı dereceyle bitiren yarışmacılara para ödülü verilecek. Yarışmaya www.intercity.com adresinden başvuru yapılabilir.

Doğa ve motor tutkunlarına

Türkiye’nin en kapsamlı
ATV etkinliği olan Yeşil Vadi ATV Cup, 12-13 Nisan tarihlerinde Şile’deki Yeşil Vadi köyünde gerçekleşecek. Doğayı ve motor kullanmayı sevenleri Şile’de ağırlayacak etkinlikte yarışmacılar tepeleri, dere yataklarını, çamur dolu çukurları ATV’lerle aşacak.
Depar Motor organizatörlüğündeki etkinliğin birinci günü yarışmacılara önce uyulması gereken kurallar ve güvenlik önlemleri anlatılacak. 10.00’da başlayacak yarıştan sonra akşam bir parti verilecek. Hakem yönlendirmeleri doğrultusunda yarışma zorunluluğu olan turnuvanın sonucu ise 13 Nisan Pazar günü 08.30-19.00 arası yapılacak ikinci etaptan sonra ödül töreniyle açıklanacak. Yarışmaya katılmak isteyenler (0216) 378 3515 numaralı telefonu arayabilir.