Pazar Yemekte özel günler

Yemekte özel günler

15.04.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Yemekte özel günler

Baharat ve meyvelerle hazırlanan lezzetler Çırağan Palace Kempinski, 24-30 Nisan tarihleri arasında Fas Yemek ve Kültür Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Festivalde toprak çömleklerde, balık, tavuk, et, safran, kimyon, zencefil gibi baharatlar ve çeşitli Akdeniz meyveleri ile hazırlanan tencere yemeklerinden örnekler sunulacak. Mönüde kuskus çeşitlerine, baharatlı ekmeklere ve kuru üzüm, badem, kuru incir, kuru kayısı, bal ile hazırlanan tatlılara da yer verilecek. Tel: (0212) 326 46 46 Bugün Maçka'daki Swissotel The Bosphorus'ta başlayan "Singapur Lezzetleri Festivali" 22 Nisan'a kadar devam edecek. Festivalde, Singapur ve Güneydoğu Asya mutfağından seçilen yemekleri Singapur'daki Swissotel The Stamford'un şefi Hanry Wong hazırlayacak. Tel: (0212) 326 11 00 Singapur mutfağının örnekleri Maçka'da Dedeman İstanbul'da düzenlenen makarna günleri yarın sona eriyor. 19.00-22.30 saatleri arasında sunulan mönüdeki lezzetler arasında ricotta peynirli ravyoli, mantarlı krema soslu fettucini, arabiatta soslu penne ve ceviz soslu spagetti var. Tel: (0212) 337 45 00 Makarna günleri bitiyor