Pazar Yeni albümlerin baharı

Yeni albümlerin baharı

10.03.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni albümlerin baharı

SERCAN KISMET sercan.kismet@milliyet.com.tr / İlkbaharın gelmesiyle şarkıcıları albüm heyecanı sardı. Müzisyenler, yeni albüm ve single’ları için çalışmalarına devam ediyor. Birçok şarkıcı, yaz ayları için sevenlerine fenomen eserlerini sunmak için stüdyodan çıkmıyor. Tatlı rekabetin yaşanacağı sektörde bu ayla birlikte, nisan, mayıs ve haziranda onlarca eser, müzikseverlerle buluşacak. Kimileri defalarca sevenleriyle buluşurken bazıları ise ilk kez müzik sektörüne adım atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Haberin Devamı

Sarıkaya’dan ilk albüm

Projelerinde söylediği şarkılarla sık sık gündem olan Serenay Sarıkaya, nisan ortasında stüdyoya girerek, 12 şarkılık albüm çalışmalarına başlayacak. Oyuncu, stüdyoya girmeden önce eğitimlere başladı. Onlarca ses getiren şarkılara imza atan Ersay Üner’in albümü ise 5 Nisan’da platformlardaki yerini alacak. Sanat hayatında 25’inci yılını kutlayan Emre Altuğ, mayıs ayında yeni teklisini çıkardıktan iki ay sonra bir eserini daha sevenleriyle buluşturacak. Altuğ’un, 25’inci sanat yılına özel sevenlerine birçok sürprizi olacak.

Stüdyodan çıkmıyorlar

Edis, Simge Sağın ve Göksel ise yeni şarkılarını piyasaya sunmak için gün sayıyor. Edis, yeni teklisi için çalışmalarına devam ediyor. Stüdyoda birden fazla eser okuyan Edis, beğendiği eseri hayranlarıyla buluşturacak. Edis, son olarak geçtiğimiz ağustos ayında Gülşen ile düet yaptığı ‘Sor’ ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Köfn’in Selami Şahin’in tribute albümünde seslendirdiği parçası ise mayısta geliyor.