Pazar Yeni gelinin trendlerle imtihanı

Yeni gelinin trendlerle imtihanı

12.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Düğün dernek bitti, ayak uzatıp televizyon izleme zamanı geldi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bilakis aksiyon yeni başlıyor. Şimdi “yeni gelin evi”ni Facebook’ta görücüye çıkarma vakti

Yeni gelinin trendlerle imtihanı

Bu senenin en iddialı gelini olabilmek için en pahalı kına gecesini de yapsanız, düğünde davetlilerin masa ve sandalyelerini Hint kumaşlarıyla da süsleseniz, “yeni gelin” kavramından haberiniz yoksa geçersiz not alırsınız. Olmaz o iş!

Haberin Devamı

Siz çiçeği burnunda, tazecik, körpecik, bir tanecik yeni gelinsiniz. Bir kere bunu günde en az 10 tekrar yaparak beynimize kazıyalım... “Yeni gelin dediğin ne çok gülecek ne de somurtacak” laflarından bahsetmiyorum elbette. Her şey gibi bu kavram da tamamen değişti. Yeni gelin artık tek bir işe konsantre olmalı; “yeni gelin evi”ne.

En iyi şekilde “dizayn edebilmeniz” için ilk yapmanız gereken Facebook’taki Yeni Gelin Evleri sayfasına katılmanız. Sizden kısa bir süre önce evlenmiş olan gelinler burada çok işinize yarayacak mobilya ve yatak odası takımlarını paylaşıyor, nereden ne kadara satın aldığına kadar yazıyor. Eğer bu sayfaya bakmadan gelin evi döşerseniz, pembe ve gül modasından habersiz kalır, dışlanırsınız.

Haberin Devamı

Plazma üstü dantel modası

En önemli nokta, son model plazma televizyonların üzerine anneannenizin siz küçükken çeyizinize ördüğü dantellerden sermek. “Dantel mi kaldı Allah aşkına” demeyin sakın; sayfanın otoriteleri, o dantellere Avrupalının ne kadar önem verdiğini, sizin ise bu kültürden vazgeçmeye çalışmanızın ne kadar yanlış olduğunu hemen hemen her yorumda uzun uzun anlatıyor.

Kısacası Yeni Gelin Evleri sayfasının dinamiği bir hayli değişik. Bu sayfada sadece yeni gelinlerin evlerini değil, yıllardır mutlu olan çiftlerin yuvalarını, kına gecesi kıyafetlerini, çeyiz eşyaları ve yardımlaşmayı da bulacaksınız.

Bu sitede ihtiyacınız olan her şeyi herkese sorabilir, kaynananızı anlatıp diğer kadınlardan fikir bile alabilirsiniz... Bulaşık yıkarken bileziklerini şıngırdatma hayallerinize az kaldıysa, Yeni Gelin Evleri sayfası sizin için doğru adres demektir. Şimdi evinizin birkaç fotoğrafını çekip bu sayfada paylaşın sonra da aldığınız tavsiyelerle evinizi yenileyin.

Gelecek olan acımasız yorumların kocanızın maddi durumuna göre değiştiğini de aklınızdan çıkarmayın...

Yeni gelin evlerinin bu yılki olmazsa olmazları

-İşlemeli yastıklar

-Etrafı taş kaplı gümüş tepsiler

-Çiçek desenine boğulmuş perdeler

-Eyfel Kuleli tablolar

-Perdeye uyum sağlayacak daha da çiçek desenli halılar

Haberin Devamı

-Üstüne dantel örtülecek plazma TV

-İlginç şekillerde rengarenk tasarlanan keçeden yemek servisleri

-İçine asla fotoğraf konmayacak beyaz Ikea çerçeveleri

-Üzerine biblo koyacağınız kitap rafları

-İçinde Paris yazan duvar saatleri

-Banyoya sermek için patchwork salon halısı