Pazar Ziyafet gecesi...

Ziyafet gecesi...

28.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’un seçkin lokantaları yılbaşı gecesi için özel menüler hazırladı

Ziyafet gecesi...

Bonfilesi çok davetkar
Arnavutköy’deki Any İstanbul, yılbaşı gecesi için kuşkonmaza sarılmış ılık peynirden mantarlı bonfileye kadar birçok lezzet hazırladı. DJ performanslarının da olacağı gecenin ilerleyen saatlerinde işkembe çorbası ve sucuk burger sunulacak. Yemek menüsü 375,
içki menüsü ise 250 lira.

Haberin Devamı

AKDENİZ MUTFAĞI LEZZETLERİ
Yılbaşı gecesini kereviz kökü ve kestane çorbası, ıstakoz carpaccio gibi Akdeniz mutfağının lezzetli yemekleri eşliğinde, BJK Plaza’nın en üst katındaki Vogue Restaurant&Bar’da geçirebilirsiniz. Set menü 425 lira. Sadece bara gitmek isteyenler için ise fiyat 275 lira.

Dünya mutfağından lezzetler
10 Karaköy, A Morgans Original otelindeki Rudolf’un yeni yıl menüsünde dünya mutfağından lezzetler var. Kiraz ağacında füme edilmiş somon, kestane dolgulu hindi rulosu, kireçte kabak tatlısı gibi farklı lezzetleri tadabilirsiniz. Kişi başı ücret 150 avro+KDV.

Tatlısı sürpriz
Flamingo Restaurant& Bar’ın yılbaşına özel menüsünde enginar salatası, balkabaklı ravioli gibi başlangıçlar; fırınlanmış dana kaburga ve Fransa’dan konfi ördek gibi ana yemekler var. Gecenin tatlısını ise yeni yıl sürprizi olarak vermeyi planlıyorlar. Saat 23.00’te de DJ Babis müzikleriyle misafirleri eğlendirecek. İçki dahil fiks menü fiyatı 700 lira.

Haberin Devamı

Boğaz’a nazır parti
Sunset Grill&Bar’da saat 20.00’de kokteyl ile başlayacak yılbaşı gecesi saat 23.30’da DJ performanslarının olduğu partiyle devam edecek. Menüde ahtapot carpaccio, kaz ciğeri, fırınlanmış ördek, deniz levreği, dana yanak ve çikolatalı sufle gibi seçenekler var. Yerli içki dahil yemek 750, parti 350 lira.

Ana yemekler kuzu incik ve fener balığı
Frankie İstanbul’un yılbaşı gecesi menüsünde başlangıç olarak ıstakoz salata, şampanya sorbe, ana yemek olarak da
kuzu incik ya da fener balığı var. Tatlı ise kara orman pastası. Gecede canlı müzik ve DJ performansı da olacak. Yılbaşı menüsü 900, bar rezervasyonu 500 lira.