Ekonomi Pazarlama dünyası Türkiye’de buluşacak

Pazarlama dünyası Türkiye’de buluşacak

09.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük mobil video reklam teknoloji ağı olarak faaliyet gösteren AdColony, dünyanın önde gelen pazarlama yöneticilerini 10-11 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşecek olan ‘Adcolony Intellingence Summit’ etkinliğinde buluşturacak. Türkiye’den ve dünyadan 100’ün üzerinde üst düzey yetkilinin katılacağı etkinlikte, dijital medya sektörü ve yapılan yatırımların karşılığının alınması için talep edilmesi gerekenler konuşulacak.

Pazarlama dünyası Türkiye’de buluşacak

1 trilyon dolardan fazla bir medya bütçesini yöneten dünyanın en büyük şirketlerinin pazarlama yöneticileri ve medya satın alma sorumlularının katılacağı etkinlikte Unilever, P&G, Nestle, Careem, Quatar Airways, Pepsico gibi dünyanın en büyük markalarının global üst düzey yöneticileri ve medya sorumluları da yer alacak.

Haberin Devamı

3 kıtada 25’den fazla ülkeyi Türkiye ofisinden yöneten Adcolony EMEA ve LATAM Genel Müdürü Volkan Biçer, “Etkinlik, sadece dünyanın önde gelen markalarını bir araya getirerek dijital ve mobil reklamcılığın durumunu tartışmak için değil aynı zamanda milyar dolarlık medya bütçelerini yöneten yetkilileri Türkiye’de birleştirmek anlamında da çok önemli” dedi.