Ankara Pehlivanlardan Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret

Pehlivanlardan Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret

22.09.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

.

Pehlivanlardan Başkan Çetinkayaya Ziyaret

ANTALYA (AA) - Tarihi Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde dereceye giren Kumlucalı pehlivanlar, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

8-10 Eylül'de 665'incisi gerçekleştirilen tarihi Elmalı Yeşilyayla güreşlerinde dereceye giren Kumluca Belediyesi güreş takımı pehlivanları, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kumluca Belediyesi güreş takımı antrenörü ve başpehlivan Mecit Yıldırım, bu yıl Elmalı güreşlerinde İsmet Topaca'nın deste küçük boy ikincisi, Engin Can Akşit'in deste orta boy ikincisi, Uğur Şimşek'in ise deste küçük boy üçüncüsü olduğunu söyledi. Genç pehlivanlardan gelecekte başpehlivanlık beklediklerini ifade eden Yıldırım, pehlivanların sadece Elmalı değil diğer bir çok güreşlerde de başarılar elde ettiklerini bildirdi.

Güreşçilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ata sporu yağlı güreşin Kumluca ve yöresinde halk tarafından sevildiğini, buna bağlı olarak da pehlivanların başarılı olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını dile getiren Başkan Çetinkaya, belediye olarak bu desteklerinin devam edeceğini kaydetti.