Gündem Pelin Karahan, oğlu Ali Demir'in fotoğrafını ilk kez yayınladı

Pelin Karahan, oğlu Ali Demir'in fotoğrafını ilk kez yayınladı

11.05.2015 - 12:34 | Son Güncellenme:

Bedri Güntay'la evli olan Pelin Karahan, 5 aylık oğlu Ali Demir'in fotoğrafını ilk kez yayımladı. Altı ay önce anne olan ve oğlu Ali Demir’i kucağına alan Pelin Karahan oğlunun ilk fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı. Peki Pelin Karahan kimdir? İşte o ayrıntılar...

Pelin Karahan, oğlu Ali Demirin fotoğrafını ilk kez yayınladı

Bedri Güntay’la evli olan Pelin Karahan, 5 aylık oğlu Ali Demir ’in fotoğrafını ilk kez yayımladı. Anneler Günü ’ne özel bir paylaşım yapan Karahan, çocuğuyla beraber çekilmiş kareyi, ‘’Seni kucağıma aldığım ilk an anladım ki, bu sevginin tarifi yok. Sen doğdun ben anne oldum, sen uyudun ben seni seyrettim, sen ağladın ben de ağladım, sen güldün ben sana güldüm’’ yorumuyla paylaştı.

Pelin Karahan Kimdir?

6 Ekim 1984 Ankara doğumlu olan Pelin Karahan, Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü mezunudur. Eğitim sürecinde çeşitli faaliyetlere katılım gösteren Karahan, eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşmiş ve Neşe Erberk Ajansına kayıt olarak hayatının dönüm noktasını yaşamıştır. İlk defa Çağan Irmak ile birlikte kamera karşısına geçmiş ve Demirdöküm reklamında yer almıştır. Ardından herkes tarafından tanınmasını sağlayan Kavak Yelleri dizisinde Aslı karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergiledi ve izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Birçok reklam filminde rol alan Pelin Karahan, geçtiğimiz dönemin en çok beğenilen dizileri arasında olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandırmıştır.

2011 senesinde Barselona’da pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile evlenen Karahan, 2013 senesinin Kasım ayında boşanmıştır. 2014 senesinde bir süre ilişki yaşadığı Bedri Güntay ile evlenme kararı almış ve Adile Sultan Sarayı’nda 24 Haziran 2014’de evlenmiştir. Çiftin devam etmekte olan evliliğinden 27 Aralık 2014’de Ali Demir adını verdikleri bir oğulları olmuştur. Geçtiğimiz günlerde alınan bir habere göre, Oğlu büyüyünceye kadar dizi tekliflerini kabul etmeyeceğini ve eğer beğendiği bir senaryo çıkarsa sinema filminde yer alacağını söylemesi hayranlarını oldukça üzmüştür.

Pelin Karahan Kilosu: 54 kg

Pelin Karahan Boyu: 1.61 m

Pelin Karahan, oğlu Ali Demirin fotoğrafını ilk kez yayınladı