Gündem Pembe sütyenli Lord

Pembe sütyenli Lord

28.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hayat kadınlarıyla beraber olduğunun ortaya çıkmasının ardından görevlerinden istifa eden Sewel’in pembe sütyenli görüntüleri yayımlandı

Pembe sütyenli Lord

İngiltere’de Lordlar Kamarası’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Baron John Sewel’in hayat kadınlarıyla kokain kullandığını gösteren fotoğraflarının ardından dün pembe bir sütyen ve deri kadın ceketi giymiş fotoğrafları yayımlandı.

Haberin Devamı

İngiliz ‘The Sun’ gazetesi tarafından manşete taşınan haberde, Lord Sewel’in İngiltere Başbakanı David Cameron’un da dahil olduğu birçok politikacı hakkında sert konuşmaları da yer alıyor.

‘Arsız adam Boris’

69 yaşındaki Sewel’in, kaydedilen videoda, Başbakan Cameron için ‘gelmiş geçmiş en yüzeysel ve basit başbakan’ dediği duyuluyor. Videoda Sewel’in Londra Belediye Başkanı Boris Johnson için söylediği ‘arsız adam’ sözleri de yer alıyor.

4 çocuk babası

Videoda dikkat çekici bir diğer kısım ise Sewel’in Tony Blair’in eşi Cherie hakkında kullandığı ‘paraya saplantılı’ sözleri oldu. Evli ve ikisi üvey, dört çocuğu bulunan Gilcomstoun Lordu Sewel, görüntülerinin basına sızmasının ardından sahip olduğu bütün görevlerinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Pembe sütyenli Lord

İngiltere’de yayımlanan The Sun gazetesi, John Sewell’in fotoğrafını ‘Yakalandı’ başlığı ile paylaştı. Kokain kullandığı görüntülerin de paylaşıldığı gazete, Sewell için ‘Kokainlerin Lordu’ yazdı.