Kültür Sanat 23 Nisan'da D&R'lara davetlisiniz

23 Nisan'da D&R'lara davetlisiniz

19.04.2016 - 16:03 | Son Güncellenme:

23 Nisan kutlamaları kapsamında; D&R Card’la SEA LIFE Akvaryum’da denizaltı macerasına yüzde 50 indirimle katılabilir, Heidi filmine çift kişilik bilet kazanabilirsiniz.

23 Nisanda D&Rlara davetlisiniz

Winx Perileriyle oyun zamanı!

Haberin Devamı

WİNX hayranı çocuklar 22 Nisan’da D&R Suadiye’de ve 24 Nisan D&R Kanyon’da Winx perileriyle buluşacak. Çocuklar, Winx kostümlü üç peri ile karşılıklı oyunlar oynayacak, dans edip şarkılar söyleyecek ve birlikte fotoğraf çektirecek.

Kendi modanı tasarla

Top Model hayranı minik tasarımcılar 23 Nisan Cumartesi günü D&R Suadiye’de kendi modalarını tasarlayacak. Elbiseden t-shirte kostüm oluşturmadan ayakkabı tasarımına, dilerse en iyi dostları evcil hayvanlarının kıyafetlerine kadar birçok tasarım yapabilecekler. El dizayn, makyaj yapma, sweet home ve top model dance gibi boyama kitaplarıyla hayal dünyalarını geliştirecekler.

Adventure Time karakteri ile D&R’da tanış!

Cartoon Network’un sevilen çizgi filmi Adventure karakterleri Finn ve Jack, 23 Nisan’da D&R Suadiye’de çocuklarla tanışacak.

Haberin Devamı

Hayalini kağıda dök!

23 Nisan’da D&R Akasya, D&R İstinye Park ve D&R Zorlu’da dünyanın dört bir yanında yapılan ödüllü yarışma “Stabilo ile hayalini çiz” etkinliğinde çocuklar hayallerini kağıda dökecek. Etkinlikte yapılan resimler ile isteyen çocuklar yarışmaya katılacak.

Resfebe ile eğlen!

23 Nisan’da D&R Trump Kids’te Atlas Dergisi, küçük dâhilere sayı ve resimlerin bir arada kullanılarak bir kelimeyi bulmaya dayanan zeka oyunu resfebe ile eğlenceli saatler yaşatacak.

Yalvaç Ural’la söyleşi

23 Nisan’da küçük kitapseverler D&R Marmara Forum’da en sevdikleri yazarlardan Yalvaç Ural’la buluşacak, hem kitaplarını imzalatacak hem de sohbet edecekler.

Yaratıcı minikler D&R Erenköy’e davetli!

Minik misafirler D&R Erenköy’de çok sevdikleri İyi Bir Dinazor Arlo ile oyun hamurundan dinolar yapacak, prensesleri kumaşlarla giydirme ve boyama etkinliğine katılarak küçük birer tasarımcı olacaklar.

Masal gibi bir gün

Her saniyesi dolu geçecek 24 Nisan’da çocuklar D&R Trump Kids’te masalların büyüsüne kapılacak. Çocuk kitabı yazarı Betül Sayın “5 Çocuk, 5 İstanbul” kitabını okuyacak, çocuklarla objeleri hissettirdikleri üzerine keyifli biz sohbete katılacak.

“Levent ve Şirin”le tanışmaya hazır mısın?

“Levent ve Şirin”in kitaplarıyla maceradan maceraya koşan çocuklar, 23 Nisan’da D&R Ümraniye Meydan’da bu kez “Levent ve Şirin” karakterleriyle buluşacak. Levent ve Şirin, kitaplarını çocuklar için canlandıracak, miniklerle fotoğraf çektirecek. Masalcı abla birbirinden güzel masallar anlatacak.

Haberin Devamı

“Levent ve Şirin” 24 Nisan’da da D&R Maltepe Park’da buluşacak.

Müzikli Türkiye yolculuğu

D&R Maltepe Park’ta çocuklar müzik dolu bir gün geçirecek. “Rüzgar’la Konuşmak” kitabının bir kahramanı olacak, nefis müziklerle keyifli bir Türkiye yolculuğuna çıkacak. Minikler Türkiye'nin yedi bölgesini, yedi farklı hikâye ve türküler eşliğinde gezecek, ritim çalışmasıyla müziğe eşlik edecekler.

D&R Card sahiplerine SEA LIFE’ta yüzde 50 indirim

D&R Card sahipleri, 23 Nisan’dan 31 Mayıs’a kadar Türkiye’nin en uzun sualtı tüneline sahip akvaryumu SEA LIFE’ı yüzde 50 indirimle geziyor! 83 metre uzunluğundaki mükemmel Okyanus Tüneli, 270 derecelik panoramik görünüme sahip Okyanus Odası ve 15.000'den fazla deniz canlısını indirimli ziyaret etmek için D&R Card’ınızın yanınızda olması yeterli…

Haberin Devamı

“Heidi” filmine çift kişilik bilet kazanın

20-30 Nisan tarihleri Paro üyesi D&R mağazalarında D&R Card’la 40 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 300 kişiye Alpler’deki küçük kızın büyük hikayesini anlatan “Heidi” filmine çift kişilik bilet, D&R’dan hediye ediliyor.