Tatil Adios’tan Kış Ortasında Yaz Tatili

Adios’tan Kış Ortasında Yaz Tatili

23.01.2012 - 11:19 | Son Güncellenme:

Yapı Kredi’nin seyahat kartları adios ve adios Premium ocak ve şubat aylarında yapılacak yurt dışı seyahatleri için muhteşem fırsatlar sunuyor.

Adios’tan Kış Ortasında Yaz Tatili

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartları adios ve adios Premium, kullanıcılarını kışın ortasında yaz tatili keyfi yaşatıyor.

adios ve adios Premium sahipleri, 3 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında Dubai ve Mısır’a 199 TL puanla; Antiller, Arjantin, Brezilya, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Haiti, Jamaika, Küba, Meksika, Peru, Porto Riko, Singapur, Şili, Tayland ve Vietnam’a ise 399 TL puanla gidiş dönüş uçak bileti alabiliyor.

Yeterli puanı olmayan kart sahipleri ise Avanspuan kullanarak kampanyalardan yararlanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak ve rezervasyon için 444 0 444’ten 1 ve 6’yı tuşlayarak Yapı Kredi Seyahat Hattı’na ulaşmak yeterli oluyor. Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgiye adioscard.com.tr ve adiospremium.com.tr adreslerinden de ulaşılabiliyor.

ADİOS’UN ÖZELLİKLERİ

Yapı Kredi’nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor. Worldcard’ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanılan adios’ta, günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında 5 kata kadar daha değerli hale geliyor. Puanlar ile alınan uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemeyen adios sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil tüm yurtdışı alışverişlerindetaksit fırsatlarından da yararlanabiliyorlar.

adios sahipleri ayrıca Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki World Lounge’un yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Yapı Kredi Valet Parking hizmetinden ve Yapı Kredi Shuttle ile indirimli havalimanı transferlerinden faydalanabiliyor. adios’un sunduğu seyahat sigortası sayesinde, vize işlemleri için talep edilen sigorta poliçesinin ayrıca alınmasına gerek kalmıyor. adios ile seyahat planlamak için 444 0 444’ ten 1 ve 6’ yı tuşlayarak ulaşılabilen Yapı Kredi Seyahat Hattı’nı aramak yeterli oluyor.