Kültür Sanat Akşam yemeği kazanan belli oldu!

Akşam yemeği kazanan belli oldu!

22.10.2010 - 16:15 | Son Güncellenme:

Galatalı Balık'ta muhteşem bir akşam yemeği kazanan yarışmacımız belli oldu.

Akşam yemeği kazanan belli oldu

Sorumuza doğru yanıt veren 1000. kişiye Galatalı Balık'ta çift kişilik akşam yemeği hediye ediyoruz. Hemen yarışmaya başlayın!

İşte kazanan talihlimiz:

Haberin Devamı

Sakine Akbaba
Doğru Cevap: Bornova Bornova- Kosmos

GALATALI BALIK

Cunda mutfağının birbirinden lezzetli mezeleri, İstanbul’un önemli sembollerinden bir olan eski Galata Köprüsü, Marmara’nın manzarasına doyum olmayan Prens Adaları, muhteşem mevsim balıkları ve hiç bir yerde bulamayacağınız zengin mezeler… Tüm bunlar, Kartal Dragos sahilinde bulunan Galatalı Balık’ta bir araya geldi…

Akşam yemeği kazanan belli oldu


Galatalı Balık, eski Galata Köprüsü’nden bir kesit şeklindeki binası ve Galata Köprüsü’nün altında bulunan mekanları yansıtan bahçe, güverte, meyhane, teras ve salon konseptlerine uygun olarak dekore edilmiş bölümleriyle büyük ilgi görüyor. Dragos sahilinde Prens Adaları’nın tam karşısında bulunan Galatalı Balık, muhteşem manzarasının yanı sıra özellikle balık ve Ege tutkunlarının müdavimi olduğu Cunda mutfağıyla da iddialı. Otlar, kabak çiçeği, peynir, zeytinyağı, zeytin ve enginarın yanı sıra kalamar, karides, ahtapot ve sübye gibi birçok deniz mahsülünün Ayvalık’tan getirtildiği Galatalı Balık’ta aynı anda sunulan yaklaşık 100 çeşit meze arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Günlük balıkların büyük bir özenle seçilip sunulduğu Galatalı Balık’ta; balık köftesi, deniz mahsullü pazı sarması, bostan patlıcanı içinde deniz mahsulleri ve peynirle yapılan merzane, fesleğenli levrek, soya soslu uskumru, patlıcan ve lor peyniriyle yapılan Rum böreği, deniz mahsullü krep, güveçte balık kavurma ve kalamar yaprak ızgara mutlaka tatmanız gerekenler arasında.

Galata Köprüsü’nde oturup nostalji yaparken adaların muhteşem manzarası ayrı bir keyif veriyor. Mekanda masaların oturma düzeni de herkesin adalar manzarasını görebileceği şekilde tasarlanmış. Açık ve kapalı olmak üzere 5 farklı konsept bölümde toplam 650 kişiyi ağırlayabilen Galatalı Balık, balık mevsiminin en güzel zamanında Cunda mutfağının eşsiz lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. 0.216.387 56 77-

YARIŞMA KURALLARISorumuza doğru yanıt veren 1000. kişiye Galatalı Balık'ta çift kişilik akşam yemeği hediye ediyoruz.

Haberin Devamı

-Kazanan yarışmacılarımız 28 Ekiml'de açıklanacak ve e-posta ile bilgilendirileceklerdir.

- Kazandığınız akşam yemeği hediyesini 25 Kasım tarihine kadar dilediğiniz bir akşam değerlendirebilirsiniz.

- Kazanan yarışmacılarımız kendilerine gönderilen e-postaya 24 saat içinde cevap vermedikleri takdirde, hediye bir sonraki kişiye devredilecektir.