Tatil Ankara’da yaşam ve eğlence merkezi Tepe Prime Avenue

Ankara’da yaşam ve eğlence merkezi Tepe Prime Avenue

23.12.2011 - 13:42 | Son Güncellenme:

Antik dünyanın agora anlayışını, günümüzün seçkin markalarıyla buluşturan Tepe Prime Avenue, Türkiye’nin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleriyle, kısa sürede başkentlilerin en çok tercih ettiği sosyal yaşam alanı oldu.

Ankara’da yaşam ve eğlence merkezi Tepe Prime Avenue

Çağdaş mimarisi ve çevreci yaklaşımıyla günlük ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence mekânlarını bir sokak konsepti içinde açık havada buluşturarak, Ankaralılara alternatif bir tarz sunan Tepe Prime Avenue, Başkentin en prestijli mekânı haline geldi.

Türkiye’nin farklı damak zevklerine hitap eden en seçkin kafe, restoran ve eğlence mekânları Tepe Prime Avenue’da Ankaralılara hizmet etmeye başladı. İstanbul’un ünlü eğlence mekânlarından Hayal Kahvesi’nin yanı sıra 2’ler Et Lokantası, Ankara’da ilk şubesini açan Burger House, Ankara’nın sevilen markaları Newcastle, Ege Balık, Özler Döner, Barnie’s Coffee, Burger King, Eat’n Fit, Minkaa, Neli Boulangerie, Otantik Kumpir, Tadında Anadolu ve Tunalı Vitamin Park, Tepe Prime Avenue’nun seçkin markaları arasında yerlerini aldı.

Ayrıca Mercedes’in Türkiye’deki ilk konsept showroom’unun da faaliyet gösterdiği Tepe Prime Avenue’da; dekoratif ışık ve su oyunlarıyla gösteri havuzu, sahne ve dev ekranıyla pek çok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapacak bir de meydan yer alıyor.

ODTÜ, Bilkent, Hacettepe ve Başkent üniversiteleri, hastaneler, Eskişehir Yolu üzerindeki özel kuruluşlar, kamu kuruluşları ile birçok bakanlığın yeni binalarının da merkezinde yer alan Tepe Prime Avenue, Açelya Çiçekçilik & Organizasyon, D&R, Galea Güzellik Salonu ve Kuaför Hizmetleri, Gratiz, Migros, OtoPrime Oto Yıkama, Eczane / Özge Bağçı, Newcastle Tobacco Shop gibi günlük ihtiyaçlara cevap verecek birçok mağazayı da barındırıyor.
Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankara’da yaşamın nabzını tutan Tepe Prime Avenue birbirinden bağımsız 10 katlı Residence ile 18 ve 19 katlı Business bloklarından oluşuyor. 92.750m2 kapalı inşaat alanına sahip Tepe Prime’da toplam 217 ofis ve gerektiğinde konut olarak da kullanılabilen 100 adet business stüdyo yer alıyor. Business ve residence bloklarının arasında yer alan kafe, restoran ve eğlence mekânları, Tepe Prime’ı klasik tarzın dışına taşıyor.