Kültür Sanat Anneke Van Giersbergen Jolly Joker'de!

Anneke Van Giersbergen Jolly Joker'de!

30.10.2012 - 10:44 | Son Güncellenme:

Hollanda - Türkiye ilişkilerinin 400. yıl şerefine dünyaca ünlü The Gathering grubunun solisti Anneke Van Giersbergen geliyor.

Anneke Van Giersbergen Jolly Jokerde

30 Ekim Salı

Haberin Devamı

Engin Gürkey ile 12. Perküsyon Buluşmaları

Perküsyon sanatçısı, eğitmeni ve besteci Engin Gürkey, yetiştirdiği müzisyenlerle birlikte başta Türk perküsyonları olmak üzere farklı kültürlere ait vurmalı çalgı ve ritimleri Engin Gürkey Vurmalı Çalgılar Topluluğu ile müzikseverlere sunuyor.Günümüzde yurtiçi ve yurt dışında bir çok festival ve konser çalışmalarını sürdürmekte olan sanatçının, 2005-2012 yılları arasında“World Of Percussion” ,“Gül Dede” ve “Nabız ”isimli albümleri yayınlanmıştır.

Hep Beraber Müziğin Nabzını Tutuyoruz

Engin Gürkey Perküsyon topluluğunun konserinden sonra sahne Gürkey Perküsyon Atölyesi kursiyerlerinin performansları ile devam edecek. Dinleyenlerin de sahneye çıkabileceği konser bol ritimli geçecek!

Haberin Devamı

31 Ekim Çarşamba

İskender Paydaş

Başarılı müzisyen İskender Paydaş, "Zamansız Şarkılar" ile Jolly Joker İstanbul’da.

"Zamansız Şarkılar", sanatçının, müzik yolculuğuna başladığı yıllardan bu yana besteci ve aranjör olarak imza attığı "Bu Aşk Fazla Sana", "Batsın Bu Dünya", "Kar Beyaz", "Tavla" gibi en bilindik şarkılarını alışılan formlarının dışında yeniden aranje ederek geleceğin sound'unu yakaladığı bir albüm oldu. Batı sound'unun içine yerleştirdiği doğu motiflerinin dengesindeki uyum ile son yılların en dikkat çekici çalışması olan "Zamansız Şarkılar" ünlü müzisyenin dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra; "Dr.", "Yeni Aşk" ve "Nasıl Yani" gibi yepyeni hitlere uzanan etkili repertuvarından oluşuyor.

1 Kasım Perşembe

ANNEKE VAN GİERSBERGEN

The Gathering'den tanıdığımız Anneke van Giesbergen Jolly Joker İstanbul'da.

Hollandalı sanatçı Anneke van Giersbergen, Hollanda ile Türkiye’nin diplomatik ilişkilerinin 400. yılı kutlamaları kapsamında, Hollanda Büyükelçiliği’nin desteği ve Easternbull Entertainment organizasyonu ile 1 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.

Kendi albümleri dışında Within Temptation (Black Symphony, 2008), Devin Townsend (Addicted, 2009) ve Anathema (Falling Deeper, 2011) gibi sanatçıların albümlerinde konuk olarak yer alan Anneke van Giersbergen son 4 yılını dünya çapında turnelerle geçirdi.

Haberin Devamı

2 Kasım Cuma : FETTAH CAN

Bugüne dek pek çok hit olmuş parçanın bestecisi olarak tanıdığımız Fettah Can, Jolly Joker sahnesinde olacak. Yorumculuğu ile de beğeni toplayan pop müziğin sevilen ismi Fettah Can çok özel bir konserle İstanbullu sevenleriyle buluşacak. Can'ın imzasını taşıyan hit olmuş pek çok şarkı Jolly Joker İstanbul'da yankılanacak.

3 Kasım Cumartesi : YAŞAR

Sevilen şarkıların mimarı Yaşar İstanbullu dinleyicileri ile Jolly Joker'de buluşuyor. Bugüne dek pek çok albümüyle güzel şarkıları müzikseverlerle buluşturan Yaşar, Jolly Joker İstanbul'da sahneye çıkacak.

Kasım Konserleri: Jay Jay Johanson, Anneke Van Giersbergen, Uriah Heep, Jeff Loomis, Moğollar, Yeni Türkü, Yaşar, Fettah Can, Gripin, Pilli Bebek, Cem Adrian, Gökhan Türkmen, Mehmet Erdem, Sattas, Murat Aziret, Oğuzhan Uğur Jolly Joker İstanbul sahnesinde..