Kültür Sanat Avenger: Infinity War rekor kırdı

Avenger: Infinity War rekor kırdı

01.12.2017 - 08:32 | Son Güncellenme:

Avengers: Infinity War filminin fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Hollywood'un birçok yıldızını bir araya getiren Marvel uyarlaması Avengers: Infinity War fragmanı 24 saat içinde izlenme rekoru girdi.

Avenger: Infinity War rekor kırdı

Avengers: Infinity War filmi adından daha uzun bir süre söz ettirecek gibi. Geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan Avengers: Infinity War bir rekor kırdı. Marvel'ın resmi kanalında yayınlanan Avengers: Infinity War fragmanı kısa sürede 54 milyon kez izlenerek, kırılması zor bir rekora imza attı.

Haberin Devamı

Marvel serisinin en güçlü kötülerinden Thanos'a karşı mücade edecek olan süper kahramanları Robert Downey Jr, Chris Pratt, Chris Hemsworth gibi oyuncuları canlandıracak.

27 Nisan'da Türkiye'de de gösterime girecek olan filmin yönetmenliğiniyse Captain America serilerinden hatırlayacağımız Anthony ve Joe Russo kardeşler üstlenecek. Marvel hayranlarını oldukça sevindiren bir diğer gelişme de Avengers: Infinity War'ın devam filminin de gelecek olması. İkinci filmin gösterim tarihiyse 2019 olarak açıklandı.