Kültür Sanat Bale severler TİM Show Center’a

Bale severler TİM Show Center’a

27.02.2017 - 16:11 | Son Güncellenme:

Saint Petersburg Ballet Theatre (SPBT), yoğun istek üzerine 9-12 Mart tarihlerinde yeniden TİM Show Center’da bale severlere görsel bir şölen yaştacak.

Bale severler TİM Show Center’a

Bale severlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı ve övgüler yağdırdığı, dünyadaki en önemli klasik bale topluluklarından biri olan Saint Petersburg Bale Topluluğu (SPBT) Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile 9-12 Mart tarihleri arasında TİM Sahnesi’nde izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

1994 yılında Konstantin Tachkin tarafından kurulan Saint Petersburg Bale Topluluğu, 6 kıtada, yılda 200’den fazla gösteriye imza attı. Londra’daki ünlü Coliseum ve Royal Albert Hall, Paris’teki Champs - Elysées Théatre, Tokyo'daki Bunkamura Hall, Taipei ve Pekin’deki Ulusal Tiyatrolar gibi dünyanın en prestijli salonlarında gösteri yaparak dünya basınının ilgi odağı haline gelen topluluk İstanbul’da da TİM Show Center’da bale severlerin karşısına çıkacak.

Repertuarında; Don Kişot, Paquita, Fındıkkıran, La Bayadère, Romeo ve Juliet gibi dünyaca ünlü koreografilerin yer aldığı Saint Petersburg Bale Topluluğu, 9-12 Mart tarihleri arasında birbirinden değerli iki ölümsüz eser Kuğu Gölü ve Uyuyan Güzel ile TİM Show Center’da sahne alacak.

Haberin Devamı

Gösteri programı

9 Mart Perşembe 21:00 - Kuğu Gölü
10 Mart Cuma 21:00 - Kuğu Gölü
11 Mart Cumartesi 21:00 - Kuğu Gölü
12 Mart Pazar 15:00 - Uyuyan Güzel

Biletler Biletix’de.