Tatil Bayram Keyfi Pera Palace Hotel’de Çıkar

Bayram Keyfi Pera Palace Hotel’de Çıkar

31.10.2011 - 10:12 | Son Güncellenme:

İstanbul’da hem bayramın, hem de tatilin tadını çıkarmak isteyenler, Pera Palace Hotel’in avantajlı 'Bayram Paketi'ne mutlaka göz atmalı.

Bayram Keyfi Pera Palace Hotel’de Çıkar

İstanbul’un İncisi Pera Palace Hotel, Kurban Bayramı’nı misafirleri için çok avantajlı bir konaklama paketiyle karşılıyor.


Bu yıl Bayram tatilini tarihi Pera Palace Hotel’de geçirmek isteyen konuklar için hazırlanan ve 04 - 13 Kasım 2011 tarihleri arasında minimum 2 gece konaklamalarda geçerli olacak Bayram Paketi, çift kişilik Pera manzaralı odada 1 gece konaklama, iki kişilik zengin açık büfe kahvaltı ve Kubbeli Salon’da sunulan geleneksel çay saati dahil 195 Euro + KDV fiyatıyla unutulmaz bir Pera Palace Hotel deneyimi sunuyor.


Eski İstanbul’a bakan muhteşem Haliç manzaralı odalarda ise aynı paket, 225 Euro + KDV fiyatıyla sizleri geçmişin güzel bayram günlerine götürmeye hazır.


Sizi; Pera Palace Hotel’de klasik Fransız pastane Patisserie de Pera’da kahvenizi içip kitabınızı okumaya, Beyoğlu’nda kısa bir yürüyüş sonrası Pera Spa’da masaj yaptırarak rahatlamaya, akşam New York Times gazetesinin 'İstanbul’un en ciddi gastronomik deneyimlerinden biri' diyerek taçlandırdığı Agatha Restaurant’da özel bir yemek yemeye davet ediyor.


Hem İstanbul’da tatilin keyfini yaşamak, hem unutulmaya başlanan eski Bayram günlerini, 1800’lerin sonlarından bu yana nice bayramlar yaşamış Pera Palace Hotel’in görkemli atmosferinde geçirmek için 04-13 Kasım tarihlerinde geçerli olan paketi kaçırmayın.


Rezervasyon için; 212.377 40 50