Tatil Bilincin açılması ve kendini şifalandırmak

Bilincin açılması ve kendini şifalandırmak

28.04.2010 - 10:19 | Son Güncellenme:

Isha sistemi tüm felsefelerin temelini paylaşıyor; yaş, inanç veya şartlanmaya bağlı olmaksızın tüm insanların içinde var olan sevginin ana kaynağı.

Bilincin açılması ve kendini şifalandırmak

ISHA sistemi nedir?

Isha Sistemi çığır açan bir içsel gelişim metodudur. Bilinci yükselten ve kişiyi koşulsuz sevgide çıpalayan, basit ama olağanüstü güçlü bir dizi yöntemden oluşur. İnanç sistemleri ve dogmalardan bağımsız olarak, modern yaşamın kargaşasında huzuru ve kendini sevmeyi somut olarak tecrübe etmeyi sağlar.

Isha Sistemi öğretisi tüm sınırları aşarak, insanlığın kökünde titreşen akorlara dokunur. Basit uygulamalarla, binlerce insan yaşam deneyimlerini içten dışa dönüştürebilmiştir.

Değişime susamış dünyamızda, Isha Sistemi gerçek değişimin olabileceği yegane yere, kendi içimize gitmekte bize rehberlik eden bir çözüm sunar. Kendi içimizde iyileştirdiklerimiz doğal olarak çevremizdekilere de olumlu şekilde yansır.

13-18 Mayıs arası İstanbul'da ilk kez yaratıcısı ve uzmanı Isha Judd tarafından eğitimi verilecek olan bu sistemin seminerlerine Mahmure'nin konuğu olarak katılmak için: http://www.ekolay.net/kadin/ishajudd/

Kazandırdıkları:

Huzuru temel alarak, bize şimdi/bu an’da yaşamayı öğretir
Bilinci açar ve bizi daha derin bir yaşam anlayışına bağlar
Kendi seçimlerimiz ve mutluluğumuz için sorumluluk almamıza olanak verir
Fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlığımızı iyileştirir
Daha fazla özgüven ve başkalarını daha iyi anlayabilmeyi sağlar
Yaratıcılıkta ve karar verme yeteneğinde artış
İçsel mutluluğu deneyimleyerek bağımlılıklardan, güvensizlik ve kaygılardan özgürleşme
Korkuyu ortadan kaldırır, uykusuzluk ve panik atakları iyileştirir

DEVAMI: Seminer ve Uzman hakkında bilgi...

Seminer Bilgi: 13 ve 15-16 MAYIS 2010
Perşembe 19.30-21.00 Haftasonu 10.00-17.00
YER : Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi - İstanbul

  • Isha Sistemi iki günlük seminerde öğretilir.
  • Seminerde sistemin yaratıcısı Isha eğitim ve uygulamaları bizzat yaptıracaktır.
  • Eğitim sonrasında katılımcılar sistemi kendi kendilerine uygulayabileceklerdir.
  • Her yaştan insana açıktır.
  • Eğitime katılmak için herhangi bir ön bilgi ya da hazırlık gerekmez.
  • Seminerde İngilizceden Türkçeye çeviri yapılacaktır.
  • “Koşulsuz sevgi içimizde mevcuttur. Bu sistemin adımları ve araçları, çocukluktan beri unutulan özgürlük ve masumiyetin kalıcı deneyimini açığa çıkartır.
  • Sistemin sunduğu, kendini koşulsuz sevmeyi deneyimleme fırsatıdır. Her ana teslim olma kapasitesine sahip olarak evrenin değişimleri ile birlikte akmak. Yaşamın bolluğu, güzelliği ve büyüsünü kucaklayarak şimdi ve burada yaşamak. Algılarınızı değiştirdikçe, bu insani deneyimin varolan en heyecanlı, muhteşem, ilham veren ve aydınlatan bir oyun olduğunu göreceksiniz.”
    -Isha Judd

Isha Judd hakkında:

Isha, aydınlanmaya ulaşmış, tutkulu, insanlığı hiç bir politik kaygı taşımaksızın seven ve tüm inançların sınırlarının ötesine geçmiş kozmopolitan bir kadın olarak, insanlığı bölen her türlü önyargıyı ve peşin hükümü yüreklere dokunarak ve ruhları titreterek kıran çağdaş bir vizyonerdir. Isha, insanın içsel evrimi için yarattığı güçlü sistemi, onu öğrenmeyi arzu eden herkesle paylaşmayı amaç edinmiştir. Bu sistem, dünyadaki mevcut çatışmaları çözümlemede yararlı olacak pratik ve anlamlı bir yardımcıdır.

Isha Avustralyalıdır. 2000 yılından beri Uruguay’da yaşamaktadır. Yazar ve eğitmen olarak Güney Amerika’da çok geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Çalışmalarını dünya çapında yaymaya adanmış “Isha Foundation Educating for Peace” adlı vakfın kurucusudur. Programlarını çocuklardan iş adamlarına, politikacılardan engellilere ve mahkumlara ve dünyanın dört bir yanından bireysel katılımcılara sunmaktadır.

2